Fjerritslev

Ny leder af Kultur, Fritid og Landdistrikt

– Det er en erfaren herre inden for specielt fritidsområdet, der onsdag 1. juni tiltræder stillingen som leder af Kultur-, Fritid- og Landdistriktsområdet i Jammerbugt Kommune.
Søren Ørgaard er den person, der blandt 39 ansøgere, er udset til at styre udviklingen af området fremover.

14 år i Aalborg
Søren Ørgaard kommer med en masse erfaring i form af blandt andet 14 års ansættelse i Aalborg Kommunes Fritidsafdeling, heraf har han den seneste tid fungeret som leder af Team Folkeoplysning samme sted.
– Jeg er glad for, at vi med Søren Ørgaard får en erfaren kraft ind i organisationen, der kan medvirke til at udvikle hele Kultur-, Fritid- og Landdistriktsområdet. Der ligger opgaver nok på bordet med en ny landdistriktsorganisering, som der skal sættes strøm til, og et ønske om at få evalueret Kultur- og Fritidspolitikken, siger direktør Thomas Krarup i en pressemeddelelse.

Lægges sammen
Samtidig med den nye leders tiltræden 1. juni samles de to afdelinger Kultur og Fritid samt Landdistriktsområdet i én fælles Kultur-, Fritid- og Landdistriktsafdeling.
– Jeg glæder mig meget til at begynde i Jammerbugt Kommune, som jo har et fantastisk foreningsliv, der bæres af alle de frivillige kræfter. At arbejde med landdistrikter, kultur og fritidsliv er en drømmeopgave for mig, som jeg glæder mig til at tage fat på sammen med foreningerne, medarbejderne og politikerne i Jammerbugt, fortæller Søren Ørgaard.
Han afløser Noël Mignon, der stoppede i efteråret 2019.
Kultur-, Fritid- og Landdistriktsafdelingen har til huse i kommunens administrationsbygningen på Lundbakvej i Pandrup.

Læs om fantastiske oplevelser og events