Nyheder
imported

Ny massør i Hune

Jane Hejler har taget springet og åbner nu klinik i Hune

Tekst og foto: Lotte Kande

-Jeg har altid været fascineret at området og er kommet her, på besøg ved mine bedsteforældre hver sommer og i alle ungdoms-ferier, fortæller Jane Hejler, da Blokhus avis møder hende på adressen, Vesterhavsvej 21 i Hune. Jeg har altid vidst at jeg skulle tilbage, og da muligheden for halvandet år siden opstod, var jeg ikke i tvivl, smiler hun. Jane Hejler er uddannet fysiurgisk massør og har indtil for nylig drevet sin virksomhed; ”Massøren i Hune” på hobbybasis. – Nu er tiden dog kommet til at gå ”all-in” og jeg ser frem til at klinikken skal være min levevej, siger hun.

Jane Hejler er også uddannet pædagog og hun ser en stor synergi i at kunne kombinere hendes kompetencer indenfor begge felter. –Krop og sjæl hænger jo sammen, og netop derfor tager jeg udgangspunkt i den enkelte person, med fokus på det hele menneske. Med det skal også forstås at Jane på sigt ønsker at implementere pædagogiske samtaler, hvor hun kan fungerer som sparringspartner i en – muligvis travl hverdag.

Derfor nu

-Jeg ”tør” starte op som selvstændig nu, fordi jeg er blevet taget så godt imod. Jeg har på halvandet år oparbejdet et større netværk her, end jeg nogensinde har haft. I Hune og Blokhus er der hjertevarme og folk er indlevende og nærværende. Området emmer af kreativitet og indenfor en radius af bare 3 km. har jeg alt det, der giver mig værdi i livet, afslutter hun.

Klinikken i Hune holder åbent alle hverdage og efter aftale i weekenden.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events