Blokhus
imported

Ny partner i Restaurant Nordstjernen

NYHED: Michaell Pedersen udtræder af Restaurant Nordstjernen og afløses af Ann Cathrine Thorhauge

Tekst og foto: Julie Peetz Hansen

Det var tilbage i oktober 2020, at Michaell Pedersen og Christoffer Hallager tog over som forpagtere på Restaurant Nordstjernen. Det blev til to gode år sammen. Fra den 1. oktober 2022 tog Ann Cathrine Thorhauge over på Michaells anpart, og der står nu en stærk kvinde ved siden af sin mand Christoffer, som begge glæder sig til deres nye fælles liv.

Godt klædt på
-Ann er uddannet kok med en stor guldmedalje, hvilket jeg er enormt stolt af, da hun er udlært under mig, smiler Christoffer kækt. I mellem lærepladser og kokkearbejdet har Ann arbejdet som tjener, blandt andet i hendes hjemby Fjerritslev. Ann er derudover en haj til de sociale medier, hjemmesider og kommunikation. Og så er en af hendes spidskompetencer at planlægge fester og events. -Hun bliver en god blæksprutte her på restauranten, der altid vil være klar til at hjælpe vores gæster med at opfylde deres ønsker til en fest eller andre begivenheder, uddyber Christoffer.

-Jeg glæder mig helt vildt! Jeg glæder mig til at snakke med alle de lokale og ikke mindst gæster. Jeg glæder mig til, at arbejde sammen med min mand. Det bliver til et familieforetagende og noget helt unikt, hvor vores børn også kommer til at være en stor del af det, fortæller Ann glad.

En travl sommer

Sommeren er gået på hæld og Christoffer kan se tilbage på en sommer, hvor der har været rigtig travlt. – Sommeren har været rigtig god! Der har været godt med mennesker alle dage og især vores koncertschnitzel, som vi serverede om torsdagen inden torvekoncerterne, var en kæmpe succes. Nu er efteråret her og man skulle måske tro, at vi nu får mindre at lave, men er det ikke tilfældet. Vi er booket godt op med selskaber henover efteråret og så starter julen lige om lidt, hvor vi blandt andet serverer vores populære juleplatter, fortæller Christoffer.

Vinterens projekter

Når vi når på den anden side af det nye år, er parrets planer at shine restaurantens selskabslokaler og toiletter op. Parret drømmer også om, at lave en hyggelig terrasse, hvor man kan nyde solen og sin mad. Det sidste men ikke mindst største projekt må dog være, når parret til januar venter deres andet barn.

Læs om fantastiske oplevelser og events