Nyheder
imported

Ny sæson står for døren i Frøkner og Fruer

Vinteren har været brugt til at rokere og flytte om hos Frøkner og Fruer, så det nu står helt klar til spændende påske.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Butikken, der drives af 7 damer, som kommer fra hele landet, er, at de sidder i deres værksteder og udfører deres håndværk. De passer butikken på skift, så de dermed har en god føling med butikken og kontakten til kunderne.  – Til denne sæson har vi netop fået to nye medlemmer til at drive butikken. Det er keramiker Maj-Britt Lindequist, som er uddannet pottemager. Hun laver serier med brugsting som kopper, krus, lysestager og tekander i dejlige farver, men arbejder også med unika.  Vi har længe ønsket at have keramik med i butikken, så vi glæder os over, at vi nu kan præsentere det, siger Hanne Rommerdahl.

Vivi Rounborg har også lige flyttet sine strikkede hatte i alle farver, ind i butikken. De bliver strikket meget for store og derefter valket i maskinen. Strikkede ”futter” med skridsikker bund  – i alle farver og størrelser, er også blandt udvalget. – Jeg har altid gang i strikkepindene, og er derfor glad for at kunne sælge mine varer her i butikken,  siger Vivi Rounborg.

Påsken er en dejlig og aktiv tid – hvilket også ses på aktiviteterne hos Frøkner og Fruer. Lørdag d. 8. april danner Springvandstorvet rammen om et kunsthåndværker marked, hvor der er inviteret kunsthåndværkere fra nær og fjern.

Tirsdag d. 11. april viser Rikke Vinther hvordan den populære kalkmaling, let kan give gamle møbler og dåser nyt liv. Det er ganske enkelt at male på alle overflader – så her er gode råd at hente.

Endelig er det to år siden, at butikken slog dørene op for første gang og det skal da fejres. Søndag d. 9. april hejser de flaget, giver smagsprøver småkager, chokolade samt den nye velsmagende Frøkner og Fruer te – og der er gode tilbud på nogle bestemte varer.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events