Aabybro
imported

Ny skønhedsklinik åbner I Aabybro

NYHED.: Nu varer det ikke længe, før du kan træde ind af døren hos KlinikC i Aabybro, som åbner d. 1 oktober 2022.

Tekst: Julie Peetz Hansen – Foto: Presse

Camilla Nielsen har sammen med sin kæreste Ronnie Esbensen, forvandlet en del af familiens private hjem på Møllevej 18, til en klinik der emmer af velvære, ro og selvforkælelse. For Camilla Nielsen på 29 år har skønhedsbranchen altid stået hendes hjerte nært. Det hele startede tilbage i 2011, hvor hun startede sin læretid hos Skin of Fashion i Aalborgs bymidte. Uddannelsen fik hun i hus i 2014 og derefter har hun koblet en masse spænende kurser på, blandt andet i pandhys sugaring. Med sit omhyggelige arbejde og varme sjæl, har hun allerede formået at skabe en solid kundekreds i Aalborg.

Klinik C

I 2021 flyttede parret fra Aalborg til Aabybro og sammen med deres to fælles børn, har de nu fået skabt sig et nyt liv i nye rammer. – Jeg glæder mig sådan til at åbne op her i min nye by og jeg håber, at jeg vil blive taget godt i mod, smiler Camilla lidt ydmygt, men også stolt.

Book din tid nu og få rabat

Selvom klinikken endnu ikke er åbnet, er det dog stadig muligt at booke en tid hos KlinikC, som tilbyder alt inden for negle, voksbehandlinger, sugaring, lash – og browlift samt farvning og retning af vipper og bryn mm.

Bestiller du en tid hos KlinikC inden 3. oktober, så har du mulighed for at få 10 % på 1. behandling. Du skal blot notere “10%” i kommentarfeltet eller når du ringer og booker din tid på 60245897. 

Reception

For at fejre den store åbningsdag er alle inviteret til reception d. 1 oktober, fra kl. 11-13. Her vil der blive serveret noget lækkert til ganen samt øl og vand.

Camilla glæder sig til at og se og gense nye kunder samt de gamle fra hendes mange år i Aalborg.

Læs om fantastiske oplevelser og events