Tekst: Anne Nøhr Ringgren Foto: Presse

Ved skoleårets begyndelse blev den nye skoleleder Christian Filholm Nielsen budt velkommen til Ingstrup Trivselsskole og børnehaven.

Ingstrup Trivselsskole er en friskole, der opstod i 2011, da kommunalbestyrelsen besluttede at lukke folkeskolen. Lokale ildsjæle etablerede istedet Ingstrup Trivselsskole, som vokser og vokser og som sidste år havde 110 elever + børnehavebørn. 

-Christian er en utrolig behagelig person, som vi er utrolig glade for og både børn og forældre har taget meget godt i mod ham, oplyser Stine Sivesgaard på vegne af skolen.
Christian er meget interesseret i naturen og allerede i første uge havde han fundet på et dyr, eleverne skulle gætte. Eleverne fik nogle ledetråde og skulle ud fra dem, gætte hvilket dyr Christian havde valgt. 

Ingstrup

Han havde valgt en afrikansk congosnegl, som han endda havde med og som nu bor på skolen.

Efterfølgende var det kendte personer, eleverne skulle gætte.

Spændende udflugter, aktiviteter og oplevelser

Der gøres meget ud af at skabe spændende skoledage og et godt miljø for børnehavebørnene.

På Ingstrup Trivselsskole har der her i oktober været flere spændende udflugter og arrangeret tema med forskellige oplevelser.

Alle elever og lærere har f.eks. været på besøg på Kystmuseet Bangsbo Fort og efterfølgende i Frederikshavn svømmehal.

Ingstrup

Børnene havde en fantastisk og oplevelsesrig dag.
Imens skolen var på tur tog børnehaven også på en lille udflugt.

Da skolen stod tom, fordi skolebørnene var ude af huset, gik børnehaven først i gymnastiksalen og efterfølgende i fritteren for at spise nybagte pølsehorn og lege med alle fritidsordningens legetøj.

INgstrup

Det var et stort hit for de små børnehavebørn, siger Stine Sivesgaard.

I børnehaven har der i september også været høsttema, hvor der er blevet høstet de forskellige afgrøder. Afgrøder, som børnehavebørnene fik sået tilbage i foråret.

Ingstrup

De har holdt høstfest med høstsuppe på bål af kartofler og grøntsager af egen avl.

Ingstrup
-Der er også blevet lavet marmelade, æblegrød og senere på måneden, skal der syltes rødbeder, fortæller Stine Sivesgaard og fortsætter: Den 10. og 11. oktober vil skolebørnene og børnehaven tilmed forsøge at slå Danmarksrekorden i længste kuglebane lavet ud af genbrugsmaterialer.

-Så at være en del af Ingstrup Trivselsskole og børnehave er både spændende og oplevelsesrig, afslutter Stine Sivesgaard.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events