Nyheder
imported

Ny udstilling og kurser på Galleri Munken

Kan du li´ at male og er du nysgerrig?

Inspiration & nye indfaldsvinkler i Løkken

Kan du li´ at male? Er du nysgerrig? – Så er udstillingen og kurserne på Galleri Munken I Løkken en god anledning til at gå på opdagelse i kunstens spændende verden.

Kurserne på Galleri Munken foregår I en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der skaber rum for diskussion og gensidig inspiration. – Om du vælger at tage med på et weekendkursus eller ugekursus, så lægges der stor vægt på personlig professionel vejledning, vi arbejder I et inspirerende stort atelier med ovenlys tæt på Vesterhavet med udsigt over markerne fra den skønne terrasse. På malekurserne bydes der velkommen til den øvede maler såvel som nybegynderen, idet hver enkelt deltager bliver hjulpet individuelt og efter behov, fortæller Jane Mikolajewicz.

Udstilling

Efterårets udstilling ”Art in Autumn” er en udstilling med galleriets fasttilknyttede kunstnere, der viser hvor de står nu, og hvad de er optaget af. Udstillingen viser, hvilken bredde Galleri Munken repræsenterer, hvad der er deres vision, og hvilket mod de har til at forfølge den. Flokken bag tæller færøske, franske og danske kunstnere. Den evige inspiration af ”landskabet og den menneskelige krops og ansigts univers”, prøver de alle kræfter med. Udstillingen kan ses til 10. November.

Læs om fantastiske oplevelser og events