Nyheder
imported

Nyd 3 dage med masser af girlpower, selvforkælelse og underholdning til Women’s Weekend 2018

Fra d. 31. august - 2. september er kvinderne i fokus i Blokhus. Der er blevet kredset om weekendens program, som blandt andet byder på en gennemført kvindeaften med underholdning af Huxi Bach og en masse andre sjove aktiviteter.

Women’s Weekend er efterhånden en tradition i Blokhus. I år afholdes arrangementet for 6. gang, når Erhvervsforeningen Destination Blokhus i samarbejde med VisitJammerbugten inviterer alle interesserede kvinder til tre dage med kvindelir.

Årets sjoveste kvindefest

Weekenden er spækket med gode, sjove, hyggelige og spændende arrangementer for kvinder i alle aldre. Præcis som de forrige år, afholdes der lørdag aften et brag af en fest, som i år byder på ”Bingo, Bobler, Buffet & Huxi Bach”. Festlighederne inkluderer Danmarks vel nok sjoveste bingo, hvor Erhvervsforeningen i samarbejde med Inner Wheel Blokhus uddeler præmier, en lækker sensommerbuffet med bobler og endelig er der underholdning i særklasse, når Huxi Bach byder på knivskarp satire. Link til køb af billetter til ”Bingo, Bobler, Buffet & Huxi Bach”: Pris 359,- : http://bit.ly/2Kukz3R

Fredag kan alle skønne kvinder komme på en eksklusiv og fornøjelig rundtur i Blokhus, hvor der serveres våde specialiteter og lidt lækkert til smagsløgene. Der vil også være masser af underholdning undervejs, men det er traditionens tro en overraskelse, hvad turen præcis indebærer.

Sved på panden og smil på læben

Weekenden afsluttes søndag med masser af girlpower til ”MTB og bobler”. På to hjul guider MTB-eksperten Peter Dahl både nybegyndere og øvede kvinder med på en rå mountainbike-tur gennem Blokhus Klitplantage. I målfeltet fejres turen selvfølgelig med sprudlende bobler. På Torvet byder entertaineren Kim Andersen på en spændende blanding af comedy, mentalisme og bizar magi, når han leverer nærværende underholdning med sit helt unikke show: ”Kaptajn Andersens kropsåbninger og andre sjove sprækker”.

Selvforkælelse ved Vesterhavet

I løbet af hele weekenden har kvinderne desuden mulighed for blandt andet at starte dagen med at springe i bølgen blå med Søstjernerne, nyde en omgang saunagus eller måske endda begge dele. Der bliver selvfølgelig også masser af tid til shopping i de mange specialbutikker, som Blokhus har at byde på. Det fulde program er tilgængeligt på Women’s Weekend Blokhus’ facebookside.

Læs om fantastiske oplevelser og events