Blokhus

Nye attraktive sommerhusgrunde i Blokhus by

Fem nye attraktive sommerhusgrunde bliver udbudt til salg hos home Blokhus formentlig allerede inden efterårsferien.
Det er Tom Jakobsen, som køber et ca. 18.000 kvadratmeter stort areal af Blokhus By Camping, og i første omgang bliver en del af arealet udstykket til 5 eksklusive fritidsgrunde.
Samtidig betyder handlen en yderligere udvikling af den attraktive Blokhus By Camping, som vil få endnu bedre hytter, faciliteter og blandt andet el-ladestandere.

Unikke faciliteter
Der er tale om et sydvestligt areal af pladsen, som støder op mod Gatewayen og den kommende rambla.
– I første omgang udstykker vi de fem sommerhusgrunde, som udbydes til salg formentlig inden efterårsferien, dog afhænger det af myndighedernes godkendelse, fortæller Tom Jakobsen.
De 5 grunde vil ligge i et lukket område, og der vil være en eksklusiv adgang til helt unikke faciliteter i topklasse, der bliver etableret sammen med campingpladsen.
Det er en renovering og overdækningen af den eksisterende pool samt overvejelser omkring etablering af paddeltennis- og multibaner samt nye fælles faciliteter og træterrasser.
Det endelig omfang af de ny fællesfaciliteter ligger dog først helt klart, når grundene kommer til salg hos Mikael Thomsen, daglig leder af home Blokhus, og kan derfor ende i andre løsninger.

Styrker pladsen og byen
Derudover er der planer om at bygge og sælge mindre sommerhuse samt ferielejligheder på det resterende areal, ligesom det kan komme på tale at bygge helårshuse på arealet i samarbejde med et anerkendt arkitektfirma.
Først skal der dog først udarbejdes en ny lokalplan samt være en dialog med naboerne til området.
Dermed vil projektet styrke både Blokhus By Camping samt give mulighed for udvikling af nye attraktive feriehuse.
Tom Jakobsen oplyser, at planerne har været under udarbejdelse i et stykke tid i samarbejde med ejerne af Blokhus By Camping, Inge Vestergaard og Karsten Jepsen.
– Vi har et særdeles velfungerende samarbejde, hvor ejerne af campingpladsen straks så muligheden for at bidrage til Blokhus og campingpladsens fortsatte positive udvikling, siger Tom Jakobsen, der er overbevist om, at der kommer et flot nyt område ud af planerne.

Læs om fantastiske oplevelser og events