Aabybro

Nye erhvervslejemål lejet ud inden de er opført

Claus Trudslev er ved at få bygget to nye haller i den nye del af industrikvarteret på Ny Aabyvej i Aabybro.
Og de to haller på hhv. 300 og 600 kvadratmeter skal huse 4 erhvervslejemål, som allerede er lejet ud samt omkring 45 depotrum, der bliver udbudt til leje til sommer, når bygningerne står klar.

Stor efterspørgsel
I forvejen har Claus Trudslev ejendommen på Knøsgaardvej 99f, hvor han har lejet 1140 kvadratmeter ud til 5 lejere samt har depotrum.
Der er nemlig god efterspørgsel på begge dele, oplever han.
I den en af de nye haller rykker en havemand, en webshop og en skiltemaler ind, mens Claus Trudslev selv tager det sidste.
– Der er efterspørgsel efter erhvervslejemålene, fordi der ikke er så meget af det til denne pris lige i nærheden. Hvis du skal til at købe og forrente lokaler til samme pris, så er der tale om gamle lokaler og ikke spritnye som her. Samtidig er du ikke bundet længere end de 3 måneders opsigelse, forklarer Claus Trudslev.
– Og du kan leje 100 kvadratmeter for 4.000 kroner om måneden, så du behøver ikke have en særlig stor forretning for at kunne betale det.

Hallerne er klar til sommer. Foto: Vores Jammerbugt

Varme og kaffe på kanden
De kommende depotrum varierer i størrelser lige fra 2 til 25 kvadratmeter.
– Vi har selvfølgelig kunder, der er ved at flytte og har brug for opmagasinering i nogle måneder. Men langt de fleste lejer et depotrum permanent i stedet for at have et skur eller en garage, og der kommer også stadig flere lejemål i Aabybro, hvor der ikke følger et skur eller en garage med. Her er varme på. Du kan tage en kop kaffe og køre bilen ind om vinteren og gøre den rent, hvis du har lyst til det, forklarer Claus Trudslev.

Overtog selv
Han begyndte med lejemålene med selskabet Knøsgaardvej A/S sammen med sin bror, Carsten Trudslev og Tommy Frank, men Claus Trudslev overtog virksomheden for et par år siden.

Læs om fantastiske oplevelser og events