Nyheder
imported

Nye kræfter i Dagli’ Brugsen Blokhus

Jesper Højrup Pedersen er i oktober tiltrådt som ny uddeler i DagligBrugen Blokhus.

Set og sket:

Nye kræfter i Dagli’ Brugsen Blokhus

Tekst og foto: Lotte Kande

Jesper Højrup Pedersen er i oktober tiltrådt som ny uddeler i DagligBrugen Blokhus. Han kommer fra en stilling som Souschef i SuperBrugsen Løkken. Ud over en ny uddeler, er der også blevet ansat en ny delikatesseleder, Anette Larsen der har bred erfaring indenfor delikatesse og kantinefaget.

Begge glæder de sig til udfordringen og Jesper fortæller, at der allerede er blevet implementeret nye tiltag i forretningen. – Dels har vi forsøgt at gøre hele butikken mere åben og inspirerende, sat større fokus på vores spændende vinafdeling ligesom vi vil få et større udvalg af økologiske varer. Anette supplerer og fortæller, at man fra 2016 vil kunne opleve nye fristende menuer i delikatessen, – dog er vi så småt gået i gang her optil jul, hvor der er små mandeloverraskelser i vores risalamande.

Begge glæder de sig til at lære sine kunder at kende og fortæller endvidere, at de begge allerede er blevet taget godt i mod. –Det er dejligt, at vores trofaste kunder allerede påpeger butikkens nye tiltag og de små detaljer vi har nået, at tilføre butikken den første måned.

Du kan møde Jesper, Anette og det øvrige team i Dagli’ Brugsen Blokhus hver dag fra kl. 08.00 – 20.00 

Læs om fantastiske oplevelser og events