Nyheder
imported

Nye spændende boligprojekter på vej i Hune

Både parcelhusgrunde og rækkehuse kommer til salg.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Parcelhusgrunde til salg og byggeri af nye rækkehuse tæt på naturen i Hune og alligevel med en central placering.
Det 2 hektar store areal ved Stenmarksvej, som tidligere husede blandt andet HC & Engholt Entreprenører, skal nu lægge jord til 3 boligprojekter.

Parcelhuse

Længst mod syd er der tale om 6 parcelhusgrunde, hvoraf de 3 allerede er solgt.
Samtidig er der stor interesse for de resterende 3, som er på henholdsvis 726, 727 og 834 kvadratmeter, oplyser ejendomsmægler Erik Nørgaard Thuesen, EDC Danebo i Blokhus.
– Hele området er meget attraktivt. Det er i naturen og alligevel placeret meget centralt og tæt på for eksempel indkøbsmuligheder. Det er et område, som har et helårsmiljø. Her kommer der en nabo eller en bil forbi, og der er lys i husene, selv om det er vinter og uden for feriesæsonen. Det er en super placering, konstaterer Erik Nørgaard Thuesen om grundene, som dog også kan benyttes til fritidsboliger.
– Der er mange ældre, som gerne vil bygge eller købe en stort set vedligeholdelsesfri bolig på 100 til 130 kvadratmeter på en nem grund her i området, og mange vil sælge deres sommerhus, så de i stedet kan blive i området i et helårshus, fortæller han.

Rækkehuse

Umiddelbart nord for byggegrundene er andre 4 grunde solgt til én og samme kunde, der vil opføre rækkehuse.
Og længst mod nord forbereder Leif Jørgensen, HC & Engholt Entreprenører, et projekt med 16 rækkehuse på det areal, hvor virksomheden tidligere havde hovedkvarter.
– Tanken er, at vi kan gå i gang med at støbe fundamenterne inden for de kommende 2 måneder, så de første huse kan stå klar til indflytning sidst på året, forklarer Leif Jørgensen om rækkehusene, der også er til salg hos EDC – og der er allerede udvist stor interesse for projektet.
Rækkehusene opføres som dobbelthuse i størrelserne 70, 90, 105 og 120 kvadratmeter, og det sker i etaper.
– Vi lægger ud med seks boliger, oplyser Leif Jørgensen.
Han købte arealet tilbage i 1982, men i sommeren 2019 flyttede HC & Engholt Entreprenører til Hune Erhvervspark.
– Det er en god udvikling til gavn for området, at der nu i stedet kommer flere helårsboliger. Selvfølgelig er det lidt underligt at se, at det sted, man har arbejdet i så mange år, nu er væk. Men det er jo mig selv, der har sat det i værk, så jeg skal jo ikke klage, siger han med et smil.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events