Øvrige

Nye spillere på vej til Jammerbugt FC

Lørdag 26. juni tog Jammerbugt FC hul på den nye sæson som 1. divisionshold med den første træning, hvor også den nye tyske assistenttræner Nabil Trabelsi så til.
– Det så fint ud. Det var en god træning, der var skral på, og folk så fitte ud. Vi var ikke så mange, men der støder flere spillere til i næste uge, blandt andre Lyngø og Stokbro, fortæller cheftræner Bo Zinck.
Men ud over de kendte ansigter, så kommer der også nye spillere til i næste uge, oplyser Bo Zinck uden at kunne sætte navn på de to nye tilgange på dette tidspunkt.

Svenske prøvespillere
– Desuden kommer der 3 prøvespillere fra Malmø FF, mens der mangler lidt papirarbejde, inden vores afrikanske spillere kommer hertil. Så meget er på plads, men vi leder stadig efter en midterforsvarer samt en ekstra målmand, siger Bo Zinck.
I forvejen har Jammerbugt FC fået tilgang af midtbanespiller Marcus Sloth Jørgensen fra VSK Aarhus
Men klubben har også sagt farvel til spillere, som blandt andet med udsigt til en ekstra træningsmængde er stoppet på grund af hensynet til arbejde og/eller familie.
Det er midterforsvarer Søren V. Pedersen, angriber Morten U. Thomsen, højre kant Glenn Rask, angriber Viktor Ahlmann, forsvarer Simon Jensen og midtbanespiller Anders R. Jensen.

Programmet for træningskampene er klar. De er alle på udebane:

  • Fredag 2. juli: Kolding IF
  • Søndag 11. juli: Skive
  • Onsdag 14.juli: Thisted
  • Lørdag 17. juli: Hobro IK

Jammerbugt FCs første kamp i Nordic Bet Ligaen er ude mod Hvidovre lørdag 24. juli, mens Jammerbugt FC weekenden efter får besøg af Superliga-nedrykkerne, Lyngby BK.

De to assistenter. Til venstre Nabil Trabelsi og Jan Rasmussen
Til venstre den nye midtbanespiller, Marcus Sloth Jørgensen.
Den tyske ejer Klaus Müller i samtale med Bøje Lundtoft, direktør i Jammerbugt FC

Læs om fantastiske oplevelser og events