Nyheder
imported

Nye udfordringer til Blokhus FC

Der står 2. divisions fodbold på visitkortet hos Blokhus FC i den kommende sæson, og det giver udfordringer med hensyn til spillere

 Blokhus FC direktør, Erik Just, står foran en stor udfordring når den kommende sæson skal planlægges.

Fakta er at man rykker ned i 2. division, og det kan betyde at flere spillere siger farvel. Sikkert er det at træner Søren Kusk ikke er at finde i klubben, og to spillere har allerede meldt ud at man vil prøve noget nyt. Det drejer sig om Andreas Damgaard der skal en tur til New Zealand, samt Kasper Stiller hvis ambitionsniveau er minimum 1. division. Han håber at kunne gøre sig interessant nok ved nogle superligaklubber, og regner med at det kan blive til et par prøvetræninger.

Sikkert er det også at målmand Mikkel Petersen returnerer til Thisted samt at Semiu Oladiti vender tilbage til FC MIdtjylland. Begge har været lejet ud til Blokhus i forårssæsonen.

En af Blokhus helt store profiler i de senere år, Peter Tranberg kan også være på vej væk. Erik Just er nervøs for om den populære spillers bentøj kan holde til endnu en sæson.

Så alt tyder på at der skal findes mindst 5 – 6 spillere hvis man skal beholde det nuværende antal spillere i truppen.

Direktør Erik Just forsikrer at man stadig har ambitioner i klubben, og at man satser på en tilbagevenden til 1. division.

Læs om fantastiske oplevelser og events