Nyheder
imported

Nyhed: Blokhus Skøjtebane åbner snart

Blokhus Fonden glæder sig over at kunne åbne Blokhus Skøjtebane lørdag den 30. november kl. 11.00.

Tekst: Louise Kande – Foto: Bøjstrup Reklamefoto

– Man må sige, at Blokhus Skøjtebane var en stor succes sidste vinter. Så stor, at vi lige siden har arbejdet meget hårdt på at få drift, økonomi og de bedste foranstaltninger på plads til vinteren 2019/2020. Det er endelig lykkedes os med stor opbakning fra erhvervet, kommunen og lokale gode kræfter, udtaler Berit Bøjstrup, formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus. Der er således truffet endelig afgørelse – og  Blokhus Skøjtebane, som i øvrigt bliver lidt større i år, åbner igen den 30. november kl. 11.00.

Blokhus Fonden har købt, ejer samt drifter fremadrettet Blokhus Skøjtebane grundet en betragtelig donation på kr. 800.000 fra Inger og Asger Larsens fond. Dertil er det opbakningen fra Erhvervsforeningen Destination Blokhus, erhvervet og Jammerbugt Kommune samt donation fra SE fonden der har har gjort det muligt at erhverve egen skøjtebane i år. 

Forretningsfører i Blokhus Fonden Peter Dahl siger: – Der har været bred opbakning blandt de erhvervsdrivende i Blokhus-Hune området, der er gået sammen om at erhverve banen, til at forsætte den succes banen havde på torvet sidste år. Ejer af Strandhotellet mv. Steffen Ebdrup, der har skaffet halvdelen af købesummen på kr. 800.000 hos Inge og Asger Larsens Fond, siger: -Det er godt for byen at aktiviteten fortsætter og jeg er meget glad for at bakke op om en by i udvikling.  Når skøjtebanen vender tilbage, betyder det at den store succes og de mange besøg som banen havde sidste år, kan videreføres og være med til at gøre Blokhus til en helårs destination. Borgmester Mogens Chr. Gade siger: -Det er glædeligt at den superaktivitet omkring jul, der var i området sidste år, nu kan fortsætte og være med til at udvide skuldersæsonen.

Millioner af julelys og isende oplevelser 

I vintermånederne er hele destinationen også oplyst af millioner af julelys.  Foruden Magisk Jul i Skulpturparken og naturligvis den nye skøjtebane, pynter destinationen også området med julelys i alle lygtepæle og hyggelig julestemning. – I Blokhus gør vi ikke noget halvt.  Vi går all-in på jul og vinterfornøjelser ved Vesterhavet. Det bliver rigtig flot, og alle gæster kan få en unik oplevelse og komme i ægte jule- og vinterstemning, fortæller Berit Bøjstrup afslutningsvis.

Læs om fantastiske oplevelser og events