Nyheder
imported

Nyhed: Brugsen i Blokhus står klar

Efter mere end et års forberedelse og en måneds intensiv modernisering, står Dagli’ Brugsen Blokhus nu klar med en moderniseret butik, der lever op til kundernes behov anno 2017.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Dagli’ Brugsen Blokhus står nu klar til påske med en toptunet og moderniseret forretning. I løbet af den sidste måned har grønt-afdelingen fået nyt inventar med mere plads og afdelingen udgør nu et større indgangsparti til selve forretningen. Derudover er der installeret nye kølere og frysere, kassesluserne er flyttet, der er rykket rundt på inventaret og lavet flere moderne løsninger i forhold til reol- og gangplads.

– Der er skabt mere luft, bedre synergi mellem diverse varesortimenter og selve butikken er bare optimeret på flot vis, fortæller uddeleren, der har haft endnu en ombygning i sin karriere. – Jeg har efterhånden gjort mig nogle erfaringer der gør, at vi har kunnet optimere pladsen og brugervenligheden overfor vores kunder, fortæller uddeler Jesper Højrup Pedersen.

Jesper har haft en stor støtte i souchef, Peter Guldhammer. – Sammen har vi vendt hvert et produkt i forretningen og arbejdet på, at vi nu kan præsentere et endnu bredere og velassorteret sortiment, flere egnsbestemte- og nichevarer samt en endnu mere indbydende grøntafdeling, udtaler han.

Foruden ombygningen og moderniseringen af forretningen, har Dagli’ Brugsen Blokhus også etableret et samarbejde med Hune bageri, der gør, at de hver dag sælger frisk brød. – Dette er virkelig blevet en rigtig stor succes, og da vi også har knoklet for at der nu igen er flere parkeringspladser tæt på forretningen, er det jo også endnu nemmere lige at smutte ind og hente sit morgenbrød og tilbehør hertil, fortæller Jesper.

– Påsken bliver for alvor en start på hovedsæsonen. Med mere end 70 spændende aktiviteter i området samt udstillingen af skellettet fra finhvalen på Torvet, ja så kunne vi ikke ønske os en bedre start på hverken den ”nye” butik eller sæsonen, afslutter han. 

Læs om fantastiske oplevelser og events