Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Nyhed: Det sker i sommerferien

Hele sommerferien byder destinationen på spændende oplevelser for enhver smag: Yoga, marked, konkurrencer, kunstworkshops m.m. Se et udpluk her:

Sommeren er for alvor over os, og hvis du er så heldig, at du skal holde ferie med familien i eller ved Destination Blokhus, så læs med her, hvor vi guider jer til de skønneste oplevelser for enhver smag.

Yoga i Kalstrup

Flere gange om ugen byder Kalstrup Livstilshus på Torvet på yoga-lektioner. Her findes både yin yoga, blid yoga & mindfulness, børneyoga og power flow yoga mm. Det er både muligt at booke plads på forhånd – men man kan også bare ”drop in”. Man skal medbringe sin egen yogamåtte og der kan læses mere om de enkelte hold, priser mv. på facebooksiden: Elsk Yoga Blokhus.

Retro & Antik Marked

For 6. år i træk er Retro og Antik marked i Hune Forsamlingshus – en midlertidig butik – med alverdens genbrug indenfor retro, vintage og antikviteter. Varerne er specielt udvalgte og her vil man kunne finde alt fra møbler til nips og sjove fund. Det er Jørn Jonasen fra Sulsted, der afholder markedet. Han kunne i år også have været på Hjallerup marked for intet mindre end 32. år i træk, hvis ikke det var for corona.  Der er åbent hver dag frem til søndag 26. juli.

Spring i bølgen blå

Mød morgenfrisk op – ellers bliver du det – og bad med Søstjernerne, der bader året rundt. Hver morgen kl. 08.00 har du mulighed for at springe i bølgen blå med den lokale badeklub, Søstjernerne, som i sidste uge kunne fejre 15-års jubilæum. Det foregår nedenfor Sømærket på Blokhus Strand og er gratis.

Sandkonkurrencer i Løkken

Hvert år afholdes der sandskulptur-konkurrence for børn på stranden i Løkken. Det foregår hver onsdag i skolernes sommerferie. Man kommer når man vil, og kan bygge lige så længe man vil indtil bedømmelsen. To frivillige dommere fra Løkken.dk starter bedømmelsen kl. 16.

Kunsten tager med på sommerferie

Nordjyllands store kunstmuseum holder kreative workshops i vandkanten i sommerlandet.  – Vi var så heldige, at Ny Carlsbergfonden gjorde det muligt for os at skrue op for formidlingstilbuddene for blandt andet familier. Vi elsker at komme på tur og starte leg og kreativitet op, også uden for Kunsten. Mød os, hvor du bader, slikker sol eller hænger ud med venner og familie. Snup et spil kunstnerisk stangtennis eller byg en fantasifuld drage á la CoBrA-malerne. Vores kunstnere og kunstformidlere står på spring for at sætte de kreative discipliner i gang. Jeg håber, rigtig mange har lyst til at kigge forbi, siger Peter Juul, leder af Kunsten Kreativitarium. Workshops afholdes fra kl. 11-15. Man kan komme i fire minutter eller alle fire timer. Den 23. juli afvikles det i Slettestrand – ved Han Herred Havbod. Den 30. juli afvikles det i Løkken – ved Kystfiskerimuseet.

Gateway Blokhus – naturlig sjov

Prøv den fede naturlegeplads, lav snobrød over åben ild eller hvad med at prøve at sove udendørs i en af skovens shelters? Gateway Blokhus er din indgangsportal til masser af naturoplevelser som f.eks. vandre- og løbestier i klitplantagen eller en hyggelig stund på naturlegepladsen eller omkring bålet.

Læs om fantastiske oplevelser og events