Nyheder
imported

Nyhed: DR Vejret dækker festival med ”wind”styrke

Der er højt til loftet og luft under vingerne, når Blokhus og Løkken endnu engang inviterer til Wind Festival i Pinsen fra d. 8. – 9. juni 2019.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Ambitionsniveauet når nye højder med et program som strækker sig fra 20 meter ”vindbaner” og Droneræs til verdenskendte drageflyvere fra over Atlanten.        

Se program HER 

Action for de eventyrlystne

Der er nok likes at hente til sine sociale medier, når én af Danmarks mest fotogene festivaler folder sig ud. Farvestrålende, dansende drager i alle afskygninger fylder luftrummet mellem de to kystbyer, mens surfere rider på Vesterhavets sidste bølger og flyboards skyder op gennem havoverfladen. Udover action for de eventyrlystne indeholder årets program også aktiviteter for familiens mindste, som både kan sætte rekord i sæbebobleblæsning, udfordre kreativiteten i VindWorkshops og bygge tømmerflåde med vinderen af DRs populære program ”Alene I Vildmarken”, Jon Lindberg.     

DR Vejret

Det er ikke kun områdets mange besøgende og de tilbagevendende aktører, som er begejstret for festivalen. DR Vejret vil med Søren Jacobsen og Mikael Jarnvig i front dække den fantastiske stemning og de spændende aktiviteter gennem hele weekenden til Blokhus-Løkken Wind Festival 2019.  – Vi synes virkelig, at vi i år har fået sammensat et rigtig godt og spændende program både i Løkken og i Blokhus med mange nye vind-aktører, udtaler eventkoordinator Jette Haugaard Grønhøj, som er tovholder for Blokhus-Løkken Wind Festival.

Fra hele europa

Drageentusiaster fra både Tyskland, Sverige og Danmark har i flere år haft tradition for at mødes til Wind Festivalen og i år får de selskab af én af verdens mest kendte drageflyvere; John Barresi fra USA. Når John Baressi performer på absolut topniveau med sit team, ændres sit syn på drageflyvning for altid.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events