Nyheder
imported

Nyhed: Emil går efter guldet

Vindermentaliteten fylder meget hos den nye bureauchef ved Sol og Strand i Blokhus.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Man skal ikke tilbringe lang tid sammen med 37-årige Emil Klastrup før, at det står klart, at han har en vindermentalitet. Om det skyldes hans fortid i AaB, er uvist, men sikkert er det, at han trives med at have klare mål og gå efter dem.

Ny bureauchef

Den indstilling skal bruges hos Sol og Strand i Blokhus, hvor han tiltrådte som bureauchef den 1. maj, med ansvar for bureauet, hvor der i lavsæsonen er fire medarbejdere og om sommeren omkring 75 ansatte. – Jeg er meget løsningsorienteret og for mig er det vigtigt, at husejere og medarbejdere ved, at de kan stole på mig, siger Emil Klastrup, der er opvokset i Aalborg og i dag bor i Frejlev med sin kone og parrets datter på ni måneder.

I kulissen

Med hensyn til AaB, så var det ikke på grønsværen, at han udfoldede sine talenter, selv om man nu godt kunne se den tætte fyr som en utrættelig forsvarsspiller. Det var derimod i kulissen. Indtil sin ansættelse hos Sol og Strand var han ansvarlig for udvikling og optimering af samtlige boder og merchandise i klubben, hvilket indebar ledelse af 150 medarbejdere. Inden AaB har han haft forskellige lederfunktioner blandt andet inden for restaurationsbranchen. Nu er bold, øl og mad udskiftet med ferieoplevelser.

– Jeg savnede nye udfordringer og jeg synes, det er en spændende udvikling, Sol og Strand står overfor. Vi har fået en ny direktør, Per Dam, som har mange visioner for virksomheden og for hvordan vi bliver de bedste både i forhold til samarbejdet med vores husejere og i forhold til at give vores feriegæster uforglemmelige oplevelser. Og jeg glæder mig til den rejse, vi har taget hul på i Sol og Strand, siger Emil Klastrup.

Ferie hele året rundt

Emil Klastrup ser frem til at være med til at udvikle Blokhus som destination og glæder sig over de mange initiativer, der er værksat, som er medvirkende til at gøre stedet attraktivt hele året rundt. – For mig er sommerhusferie aktuelt, uanset om det er sommer eller vinter. Det er en unik mulighed for at bringe familien sammen på en anden måde end de velkendte charterrejser. Man er langt mere sociale og nærværende i et sommerhus, og man har muligheden for at være flere generationer sammen under samme tag, siger han afsluttende.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events