Nyheder
imported

Nyhed: En helt særlig aften i Kalstrup

Kalstrup Livsstilshus, Nümph, Restaurant Nordstjernen samt udviklingsorganisationen LittleBigHelp er gået sammen om en sommerevent til fordel for sårbare børn i Indien.

Torsdag d. 23. juli 2020 kl. 19 slår Livsstilshuset Kalstrup dørene op til en sommeraften i Blokhus i samarbejde med tøjfirmaet Nümph og udviklingsorganisationen LittleBigHelp. Sammen med ca. 30 sommerhusgæster fra området, gør de en helt almindelig torsdag til noget helt særligt. Gennem aftenen vil gæsterne nyde champagne, tapas, vin og have mulighed for at byde på en auktion over donerede genstande og oplevelser.  -Jeg er meget glad for, at vi kunne stable dette arrangement på benene, for udfordringerne i Indien er enorme. Alle indtægter på aftenen går til LittleBigHelps arbejde for udsatte børn i Indien, og det er jeg stolt over at være en del af, siger indehaver af Kalstrup Livsstilshus, Per Christiansen som har doneret lokale, champagnen og vinen til arrangementet, mens Restaurant Nordstjernen i Blokhus har doneret tapas. Alle indtægter på aftenen går dermed ubeskåret til LittleBigHelps projekter i Indien.

Auktion

På aftenen har en række virksomheder doneret genstande og oplevelser til aftenens auktion. Nümph er en af disse donorer og har bl.a. bidraget til en goodiebag, der uddeles til alle gæsterne. Nümph og LittleBigHelp har i forvejen et samarbejde, hvor Nümph donerer til projekterne og Lars Ørnfeldt Jensen, CEO i Nümph forklarer deres yderligere engagement. – Situationen med corona lockdown i Indien har tvunget i forvejen sårbare mennesker ud i en utænkelig situation, hvor hver dag er en kamp at klare sig igennem. Derfor besluttede vi i Nümph at se på hvordan vi kunne bidrage til at hjælpe LittleBigHelp og det arbejde de gør i Indien og det er denne aften resultatet af.

Billetter

Billetter til denne meningsfyldt aften med alt inklusivt, koster kun 300 kr. og tilmelding er muligt ved at sende en mail til stifter af LittleBigHelp, Lisbeth Johansen på lj@littlebighelp.com. På aftenen holder hun et spændende indlæg om udviklingsarbejdet i Indien og glæder sig meget: – At alt, der gør denne smukke og vigtige aften til en realitet, er blevet doneret er jeg utrolig taknemmelig for. Jeg glæder mig meget til at møde gæsterne og fortælle om vores arbejde i LittleBigHelp. Der er kun blevet mere brug for vores indsats i Indien og det er denne aften og gæsternes deltagelse blandt andet med til at gøre muligt.

Om LittleBigHelp

LittleBigHelp arbejder med udsatte børn og familier i Vestbengalen, Indien, for at sikre deres basale rettigheder. Gennem 22 projekter giver de hver dag direkte støtte til over 1300 udsatte børn og familier. De driver bl.a. skoleforberedelseskurser for børn i slummen og flere tilbud med erhvervsuddannelse til kvinder samt to børnehjem. Behovene i Indien er enorme med 260 millioner, der lever under fattigdomsgrænsen, mere end 400.000 gadebørn og mange flere, der er tilknyttet et liv på gaden. Det var i 2010 at nordjyden Lisbeth Johansen startede LittleBigHelp, og i dag er hun fortsat frivillig leder af organisationen.

Læs mere om LittleBigHelp: www.littlebighelp.com eller www.facebook.com/littlebighelp

 

Læs om fantastiske oplevelser og events