Nyheder
imported

Nyhed: Hvad har vi alle tilfælles?

Drømme. Og de skildres nu i form af en helt ny udstilling i Skulpturparken Blokhus.

WHAT IS YOUR DREAM.. 

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

..hedder den nye udstilling i Skulpturparken Blokhus, og den formidler Danmarks drømme og giver børnene en stemme. WHAT IS YOUR DREAM er et fotoprojekt bestående af 52 billeder af børn i Danmark og deres drømme, på tværs af etnicitet og sociale lag.

– Børnenes drømme er skrevet på dansk og engelsk ved siden af portrættet. Projektet er drevet af frivillige ildsjæle som ligger al deres energi i det de laver. Det er 12 rammekasse med 52 børnedrømme fra børn i alderen 2-15 år, som vises blandt de helt nye sandskulpturer.

 ”Intet er vigtigere end børns drømme.  Jeg vil hjælpe andre og jeg vil gøre en forskel. Dette blev starten på projektet `WHAT IS YOUR DREAM´. Grundværdien i `WHAT IS YOUR DREAM´ er, at børnenes drømme er vores ansvar og vores fremtid. Det er børnene, vi skal kæmpe for" fortæller Julie Due Steffensen, som er projektleder og kvinden bag ‘WHAT IS YOUR DREAM’.

Julie Due Steffensen, som er projektleder og kvinden bag ‘WHAT IS YOUR DREAM’ mener selv, at hun er en almindelig dansk pige med det perfekte liv og utallig muligheder.  – Men hvad vil pigen med det perfekte liv? I min søgen efter svaret, har jeg mødt mange mennesker. I denne søgen, har børnene været dem, som har rørt mig mest. Deres glæde, mod og stærke øjne. I 2012 kørte jeg et sted i Patagonien og her skrev jeg i min dagbog: ”Intet er vigtigere end børns drømme”, fortæller hun. Det blev startskuddet.

Den nye samling af portrætter i Skulpturparken Blokhus, af børn i Danmark fra forskellige nationaliteter og sociale lag fortsætter frem til september. Udstillingen har tidligere været på Roskilde Festival, Skanderborg Festival, Galleri Grisk i Aarhus og Folkemødet på Bornholm.

Hovedsponsoren på projektet er Ole Kirks Fond og alt arbejde bag projektet er frivilligt.

Læs om fantastiske oplevelser og events