Nyheder
imported

Nyhed: Internationalt marked vender tilbage

Med ca. 22 boder fra en række lande ventes markedet at blive lidt af et tilløbsstykke.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

I juli måned i 2016 gæstede Det Internationale Marked Blokhus for første gang. Nu kommer det igen. I dagene fra den 13. august til den 17. august kommer Torvet i Blokhus til at danne rammen om et internationalt marked. Her vil byens borgere og gæster kunne opleve en helt speciel markedsstemning med masser af fremmede varer.

Et tilløbsstykke
Det ventes, at det internationale marked i Blokhus bliver lidt af et tilløbsstykke. Sådan var det i 2016 og sådan har det været i en lang række andre byer, siden markedet i 2010 for første gang lagde vejen forbi Danmark.  Det internationale marked omfatter ca. 22 boder, som repræsenterer en række lande. Der vil således være boder fra Holland, Spain, Frankrig, Tyskland, Finland, Italien, England, Ungarn, Belgien, Polen m.fl.

Mange spændende varer
I boderne er det muligt at købe spændende varer fra de respektive lande. Det er varer, som vi kender, når vi tager rundt i Europa: Kager, ost, pølser, smykker, oliven, engelsk fudge, chokolade, nougat, nødder og tørret frugt, pesto, italiensk kaffe, sæbe, gyrus, paella, hatte, rensdyrskind, honning, skulpturer, belgiske vafler, friskbagt brød, tørrede pølser og skinker og meget mere. Det er citychef i Kolding, Mette Schumacher, der for mange år siden tog initiativ til at hente det internationale marked til landet. Hun kan i dag konstatere, at det var en rigtig god idé, for gennem årene er der kommet flere og flere byer, der vil have besøg af markedet.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events