Nyheder
imported

Nyhed: Rekordmange nordmænd i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland har i år oplevet en markant stigning i antallet af norske gæster, hvor 75.000 nordmænd indtil videre har besøgt forlystelsesparken.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Fårup Sommerland er ikke bare populær hos danskerne. Indtil videre har 75.000 nordmænd besøgt forlystelsesparken i 2019, og hos forlystelsesparken forventer man, at besøgstallet runder 80.000, inden sæsonen er omme. Det giver en samlet stigning på 15 procent sammenlignet med sidste år, som ligeledes var et rekordår for norske gæster i parken. – Vi har aldrig haft så mange norske gæster i parken, som vi har oplevet i år, og vi er selvfølgelig enormt glade for den store interesse fra vores naboland. Der tegner sig generelt et positivt billede for nordjysk turisme i øjeblikket, hvor vi ser, at regionen vokser hurtigere end det øvrige Danmark – også på det norske marked, og det er jo bare skønt, at nordmændene i stigende grad ser stor værdi i at besøge Nordjylland, lyder det fra marketingchef i Fårup Sommerland Rasmus Mortensen.

Stigning på over 15%

Alene i juni måned oplevede Nordjylland en stigning i antallet af norske overnatninger på over 15 procent, mens antallet er steget med samlet set 8,5 procent år til dato. Udviklingen placerer sig et godt stykke over landsgennemsnittet, der samlet set er steget med henholdsvis 10,5 og 4,1 procent.

Fremgang på turistbesøg

Det er ikke kun nordmændene, der i år har vist ekstra stor interesse for Fårup Sommerland. Forlystelsesparken har nemlig i de seneste år oplevet en generel stigning på besøg fra gæster, som er bosat uden for Nordjylland.  Indtil videre har Fårup Sommerland således åbnet dørene for 198.000 gæster fra andre regioner, og det forventes, at antallet af turister i sommerlandet runder 225.000, inden årets sæson rundes af i efterårsferien i uge 42, hvor Fårup fejrer Høstfest.  – Det er en stigning på godt seks procent i forhold til sidste år, og det er vi meget tilfredse med, til trods for at sommeren ikke har vist sig fra sine bedste side, slutter Rasmus Mortensen.

Fårup Sommerland har i år sidste åbningsdag den 20. oktober.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events