Nyheder
imported

Nyhed: Rock & Roll Museum lukker

Det legendariske Museum, som åbnede i Kulturhuset Blokhus foråret 2013, må lukke i sin nuværende form. Men ejeren Benny Vejlby er på jagt efter nye lokaler.

Nyhed:

Der var aftalt en 3-årig periode med museet, og denne er nu slut. Sæson 2015 har været den bedste nogensinde, og jeg har været meget tilfreds med synergien mellem flere attraktioner på samme sted" – Benny Vejlby

Rock & Roll Museum lukker

Det legendariske Museum, som åbnede i Kulturhuset Blokhus foråret 2013, må lukke i sin nuværende form. Men ejeren Benney Vejlby er på jagt efter nye lokaler.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Lukningen af museet i Kulturhuset skyldes, at det aktive hus mangler plads til at kunne tilbyde flere fester, selskaber, events og øvrige og nye tiltag. Det betyder samtidig, at ejeren af Rock & Roll Museum skal finde nye lokaler. – Der var aftalt en 3-årig periode med museet, og denne er nu slut. Sæson 2015 har været den bedste nogensinde, og jeg har været meget tilfreds med synergien mellem flere attraktioner på samme sted, forklarer ejeren Benny Vejlby.

Benny Vejlby er ked af at skulle flytte det store 155m2 museum, men ser mange muligheder i hele landet. – Måske i Nordjylland eller måske et helt andet sted i Danmark.

– Jeg har tre-fire steder i Jylland, som jeg er ved at undersøge. Det er ikke et ledigt lokale, jeg leder efter, da der er mange af dem alle steder. Museet skal passes sammen med en aktivitet, der er i forvejen. Mit museum kan ikke bære en ansat, der skal sælge billetter. Det skal foregå i samarbejde med en eller flere andre attraktioner. Så jeg leder efter et sted, hvor mit museum kan blive et supplement, fortæller han.

Det bliver udfordrende for Benny Vejlby at få flyttet alle effekterne, men han er fortrøstningsfuld.

– Det er vigtigt, det er et sted, hvor der kommer mange turister, og hvor andre attraktioner kan skabe et flow. Jeg får nok 8000 besøgende i år. Det ville jeg ikke have, hvis museet lå helt alene. Nu sælges der kombi-billetter med mere, som er med til at øge interessen – både på mit museum og de attraktioner, jeg samarbejder med, afslutter Benny.

I sommeren 2015 udtalte Jørgen de Mylius følgende om Blokhus Rock & Roll Museum: – Jeg er dybt imponeret over de mange originale effekter.  På mange andre tilsvarende museer ser man kun kopier. At der overhovedet findes et sådant museum her i Blokhus er ganske enestående.

Sidste åbningsdag vil være d. 25. oktober. 

Læs om fantastiske oplevelser og events