Nyheder
imported

Nyt brasiliansk koncept i Blokhus

Restauranten, der har plads til 350 gæster, er første skud på stammen i et restaurantkoncept, der har rødder i Brasilien, og det er meningen, at den skal være erfaringsgrundlag for kommende franchisetagere i hele Skandinavien.

I slutningen af juni slog Restaurant Rodeo, der har specialiseret sig i mad fra det brasilianske køkken, dørene op i Blokhus i de bygninger, der tidligere husede ”Sunset” og ”Peter Wessel.”

Restauranten, der har plads til 350 gæster, er første skud på stammen i et restaurantkoncept, der har rødder i Brasilien, og det er meningen, at den skal være erfaringsgrundlag for kommende franchisetagere i hele Skandinavien.

– Vi er blevet taget rigtigt, rigtigt godt imod af både lokale og turister. De lokale, som har fulgt med i byggeriet, er kommet ind og har set stedet – og er vendt tilbage igen som gæster i restauranten, som får mange positive ord med på vejen. Holdet, som skal servicere gæsterne, er ved at have fundet hinanden, så vi nu er klar til at tage imod byens mange turister – om de så kun kommer for en enkelt aften eller for at bo i sommerhuset sommeren over, fortæller Tina da Silva, Markedsførings- og presseansvarlig for Restaurant Rodeo. 

Og det er et bredt segment, den nyåbnede restaurant stræber efter. – Gæsterne er en skøn blanding af både fastboende, sommerhusejere og turister – og alle roser maden og konceptet. Det eneste negative, vi hører, er stort set, at vi udfordrer folks appetit, fordi der er så mange lækre ting på buffeten – lige fra pommes frites af søde kartofler til klassiske bønner og ris, siger hun med et smil.

På udvalgte aftener er der sambadansere, der kommer og giver en smagsprøve på karnevallet i Rio – og deres passador, Niels Rose, ser gerne sit snit til at finde sin pandeiro frem, så han kan vise gæsterne, hvordan man spiller på det brasilianske nationalinstrument.

– Det grillede kød får mange positive ord med på vejen, og vi er kun glade for at fortælle gæsterne, at træningen i køkkenet er i fuld gang under kyndig vejledning af vores brasilianske grillmester, mens chefkok Pete Winchester tager sig af forretter og tilbehør, og desserterne forberedes af en tredje kok. Vi glæder os til at give endnu flere en god oplevelse i restauranten og til at få gang i både brunchbuffeten og baren, der hører til huset. Brunchbuffetens hovedret er frisklavet pandekage med kødfyld – og børnene kan bygge deres egen burger med pulled pork eller kyllling. Ud over dette består buffeten af klassiske brunchretter – og naturligvis en kop kaffe eller te til.

Bar-delen

Baren bliver stedet, hvor der inviteres på brasiliansk livemusik, gode fadøl og eksotiske drinks. – Vi håber, mange vil slutte dagen med lidt hygge i baren eller på terrassen – alt efter, hvordan det danske sommervejr arter sig, afslutter hun.

Læs om fantastiske oplevelser og events