Nyheder
imported

Nyt byggeri centralt i Blokhus – Klitgaarden

I 2011 blev den første idé om boligbyggeri på Klitgaardsvej født. Siden er der blevet tegnet, målt og idégeneret. Drømmen om boligbyggeri centralt i Blokhus bliver allerede i starten af nye år til virkelighed.

I 2011 blev den første idé om boligbyggeri på Klitgaardsvej født. Siden er der blevet tegnet, målt og idégeneret.  Drømmen om boligbyggeri centralt i Blokhus bliver allerede i starten af nye år til virkelighed, når der opføres seks nye ejerlejligheder.

De seks ny opførte ejerlejligheder kommer til at være på en unik beliggenhed centralt i Blokhus – og i den helt autentiske Blokhus-stil, med hvide vandskurede vægge og rød tegl, fortæller Lasse Nielsen. 

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

– Fire af de seks nye lejligheder er allerede solgt, forklarer Lasse Nielsen, købmand Spar Hune, som er én af investorerne bag det nye projekt.  -I 2011 købte vi det. Vi kunne mærke at efterspørgslen og interessen for Blokhus voksede og vi mente allerede dengang, at den centrale grund kunne være spændende at bygge på., forklarer Lasse. For halvandet år siden blev Søren Ibsen en del af projektet sammen med Rikard Andersen, Per Saksager og Lasse Nielsen.

– Når det nye byggeri ”Klitgaarden” er opført vil det stå i flot forlængelse med det hvide bindingsværkshus med rødt tegl, forklarer Lasse Nielsen. 

-Søren Ibsen har investeret en masse tid i at gøre projektet endnu mere interessant, skubbet fremad på processen, og boligerne bliver nu endnu mere attraktive, forklarer Lasse og fortsætter. – Ud af seks lejligheder, er der nu kun to til salg i stueplan med vestvendt gårdhave og østvendt terrasse. Helt ekstraordinært har de kommende købere mulighed for –  i opførelsesfasen  –  at sætte deres eget præg på lejligheden, bl.a. med hensyn til køkken, inventar, gulve o.a., det synes vi er lidt spændende.

Udvikling i Blokhus skaber efterspørgsel på boliger

– Den flotte udvikling i Hune-Blokhus området med mange aktiviteter, events, flottere byrum, spændende forretninger og spisesteder giver en helt naturlig efterspørgsel på bedre og flere boliger i området. Vi synes helt sikkert, at vi kan bidrage positivt til udviklingen med Klitgaarden, akkurat som vi mener, at det er en fordel for byen med det færdige boligkompleks med i alt 17 lejligheder opført af Nørresundby Boligselskab på Springsvandstorvet og Torvesvinget I 2017 åbner det nye Strandhotel også centralt i byen hvilket også kommer til at være afgørende for at Blokhus kan fastholde sin position som en helårs feriedestination, afslutter han. 

Læs om fantastiske oplevelser og events