Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Nyt gavekort i Jammerbugten

Det nye fælles gavekort blev præsenteret tirsdag d. 10. oktober til pressemøde i Åbybro.

Tirsdag 10. oktober lancerede Jammerbugt Kommune og handelsforeningerne i de fire centerbyer – Aabybro, Brovst, Fjerritslev og Pandrup samt Blokhus – det nye fælles elektroniske gavekort, Jammerbugt Gavekortet, som skal være med til at styrke og fastholde handelslivet lokalt

– Gavekortet er en gevinst for butikkerne i Jammerbugt i forhold til øget kundestrøm og indtjening, da ordningen kan være med til at udvide kundekredsen samt sikre den lokale handel, fortæller Berit Bøjstrup, Formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.  – Samtidigt opnår kunderne større fleksibilitet i henhold til gavekøb og brug af kortet. I Blokhus har flere end 30 forretninger tilmeldt sig ordningen, og det er vi stolte af, afslutter hun. 

– Kommunalbestyrelsen har haft fokus på landdistriktspolitik med liv i by og skole, men lokaldistrikterne er afhængige af, at vi også har handelsbyer i vækst, ligesom forretningerne i centerbyerne og Blokhus er afhængige af, at der er lokaldistrikter i vækst. Så kommunens deltagelse i centerbygruppen er også landdistriktspolitik, forklarede bogmester Mogens Gade (V) ved lanceringen af kortet.

Læs om fantastiske oplevelser og events