Nyheder
imported

Nyt ledelsesteam i Kulturhuset Blokhus

De ved hvad der skal til for at drive ét af Vestkystens mest populære Kulturhuse og samtidig det, at være en del af Skulpturparken Blokhus.

Tekst-Foto: Lotte Kande

Efter tidligere forpagter, Rikke Ejsenhardt har valgt fremover kun at koncentrere sig om sine aktiver på Klitrosen i Slettestrand, er bolden nu givet videre.

Et stærkt team

De velkendte ansigter restaurantchef, Rikke Kristoffersen, receptionsleder, Else Gerstrøm og køkkenchef, Thomas Guldbrand sætter det nye hold for fremtidig drift af Kulturhuset Blokhus, der nu går sin 5. sæson i møde.

-Vi er et stærkt team med hver vores ansvarsområder, vi styrker hinanden og i stedet for at én ny skulle forpagte stedet, satte vi os sammen og brainstormede på denne mulighed for at sætte leder-holdet. Vi lavede for- og imod lister, men konklusionen blev meget hurtigt, at denne chance måtte vi ikke gå glip af. Vi tre er jo alligevel det stærkeste hold, smiler Thomas.

Alle aftaler forbliver

Selvom det nye team er gået stille med dørene er det svært at holde det helt hemmeligt, og det ønsker vi skam heller ikke. Men det er klart at vi lige skulle finde os selv og lave en strategi for hvordan vi ønsker at drive stedet. Aftalen trådte i kraft pr. 1/1-17 fortæller Rikke, der nu tager hul på sit tredje år på Kulturhuset. –Men vi kan garantere, at de gæster der har booket selskaber og fester ikke skal bekymre sig. Alle aftaler er præcis de samme, siger hun og fortsætter. –Vi har stor forståelse for, at enkelte gæster kan tænkte om det har betydning for deres fest, men alt er uændret i forhold til indgåede aftaler.

Men ikke alt er ved det gamle når det gælder sommerens café-retter. Her fortæller Thomas, at der vil blive leget endnu mere med de lokale råvarer, spændende sammensætninger og muligheden for at gæsterne også kan nyde den købte mad i de nye spændende omgivelser, som Skulpturparken netop har på tegnebrættet.

Flere events

Også på eventdelen kommer Kulturhuset mere i spil. I weekenden afholdt stedet netop et spændende foredrag med familievejleder, Lola Jensen der er kendt fra bl.a. TV2 Go' Morgen Danmark, DR radio og meget andet. Kulturhuset vil fortsat huse Spillestedet, der løbende over året arrangerer flere musikalske oplevelser til glæde for områdets mange lokale samt turister. Som en naturlig del af Skulpturparken, der med store planer for 2017, vil man også kunne opleve workshops, udstillinger og kreative tiltag i et omfang som ikke før er set. Og især sidstnævnte har Else Gerstrøm store forventninger til. – Jeg forestiller mig stedet her som en naturlig platform for ugentlige begivenheder, hvad enten der er kreative workshops, oplæg, udstillinger eller lign. Det bliver et meget spændende år på den front, afslutter hun.

Søndagsfrokost i børnehøjde

I vinterferien vil man til Søndagsfrokosterne både i uge 7 og 8 kunne opleve nye spændende og et endnu større udvalg af børneretter på buffeten. – Vi ved at vinterferien er børnenes ferie, her hygges der lidt ekstra, familierne prioriterer en dejlig spiseoplevelse enten inden eller efter en spændende aktivitet i området, siger Else.

Vi glæder os til at møde kunderne

Alle tre er de enige om, at de glæder til at komme i arbejdstøjet. De ser frem til at servicere både nuværende og nye kunder med varme, smil, stemningsfulde lokaler og veltilberedt mad. Også køkkenchef, Thomas bliver en mere synlig figur. – Jeg vil fremadrettet træde mere i karakter, præsentere menuen ved selskaber osv., afslutter han.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events