Nyheder
imported

Nyt, men velkendt ansigt på Blokhus Avis

Pr. 1. oktober er Lotte Kande tiltrådt stillingen som kommunikations- og projektleder ved Blokhus Avis. Stillingen er besat efter tidligere redaktør, Lars Bisgaard Andreasen, der efter gensidig aftale er ophørt med disse funktioner i virksomheden.

Blokhus:

Pr. 1. oktober er Lotte Kande tiltrådt stillingen som kommunikations- og projektleder ved Blokhus Avis. Stillingen er besat efter tidligere redaktør, Lars Bisgaard Andreasen, der efter gensidig aftale er ophørt med disse funktioner i virksomheden.

Lotte vil fremadrettet samarbejde med Louise Kande, der tiltrådte stillingen hos Blokhus Avis tidligere på året som redaktions- og medieleder. 

Lotte har i de seneste 10 år været ansat som projektkonsulent ved VisitJammerbugten i Blokhus. Her har hendes virke især de seneste år medført stor interaktion mellem turistorganisationen og Erhvervsforeningen Destination Blokhus (EDB). Samtidig har Lotte haft en vigtig position i forhold til udviklingen af ferieområdet, både på det strategiske plan, men ligeledes på det praktiske plan, hvor hun har forestået sekretariat og haft projektlederrollen i forhold til afvikling af EDBs løbende tiltag og div. events, bl.a. Women's Weekend.

– Ovenstående gjorde Lotte Kande til en potentiel kandidat til jobbet hos Blokhus Avis, udtaler direktør, John Andersen, der som formand for både EDB samt Samrådet Destination Blokhus har arbejdet sammen med Lotte igennem en årrække.

Jeg glæder mig til at være med til at videreføre Blokhus Avis, som jeg mener, er et af de vigtigste medier for området. Tænk at et ferieområde har sin helt egen avis, det er da et privilegie, som vi bør udnytte i højere grad, fortæller Lotte. Potentialet for at udvikle avisen til også at være læsernes foretrukne avis er stort, og der bliver i disse timer lagt strategier for, hvorledes den rette model findes. – Vi en meget præsentabel og vellæst avis, som både vi og området er stolte af. Derfor vil vi fokusere på at optimere vores offline- samt online medieplatformene.

 – Men vi er meget lydhør overfor forslag til nye tiltag – og opfordrer derfor gerne til, at både erhvervsdrivende samt læserne ytrer deres ønsker om, hvordan de ser Blokhus avis anno 2015 siger Lotte. der samtidig nævner, at hun fortsat glæder sig til, at samarbejde med byen. – Elsker er store ord! Men jeg tør alligevel godt vove den påstand at sige, at jeg elsker dette område! Jeg har været en del af Blokhus i mange år. Jeg er født og opvokset i området og har ligeledes fulgt den positive udvikling byen har stået overfor, og jeg ser frem til fortsat at kunne formidle de gode historier, og sætte fokus på erhvervslivet og vores utrolige oplevelsessortiment, fortæller Lotte.

Projekt- og event-genet slipper Lotte dog ikke helt. Hun vil fortsat være aktiv i forhold til Erhvervsforeningen, Destination Blokhus ligesom hun ligeledes vil indtræde i udviklingen af Kulturhuset Blokhus.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events