Blokhus

Nyt spisested i Blokhus

 | FOTO: Presse
Den Muntre Gris er åbnet i ledige lokaler
Den muntre gris - Strandvejen 8 Blokhus

Den 1. april 2023 blev de ledige lokaler på Strandvejen 8 ramme om endnu et spisested i Blokhus.
Det er Casper Nielsen, der i forvejen ejer Caspers Pizza i Aalborg, som har set sig lun på byen.
-Jeg har altid været vild med Blokhus, og der opstod et godt tilbud. Jeg kender i forvejen ejeren af bygningen og fik etableret en aftale med ham.

Den muntre gris - Strandvejen 8 Blokhus
Den muntre gris - Strandvejen 8 Blokhus

Spisestedet er kommet utrolig godt fra start

-Vi er faktisk blevet løbet over ende her i starten, siger en glad indehaver.
Konceptet er grillmad lavet fra bunden. Det vil f.eks. sige forskellige burgere med hjemmelavet burgerbolle, hvor opskriften er udviklet, bagt og leveret fra en italiensk bekendt. Bollen er en eksklusiv aftale, som betyder at det er det eneste sted i Nordjylland, hvor du kan sætte tænderne i den. Stjerneskuddet er friske fisk og pølsemixen er med et personligt touch.

-Det smager bare bedre, så derfor gør vi det på den måde, fortæller Casper Nielsen.
Indehaveren af Den Muntre Gris, der er selvlært kok, bor i Aalborg med familien. Han har tidligere haft is-butikken Yogo samme sted samt drevet forretning i Brønderslev, som begge er lukket ned nu. Sidenhen investerede han i en foodtruck, hvor konceptet er at køre ud til festlige lejligheder og bespise gæsterne der. Det blev først afprøvet i Storvorde og blev taget utrolig godt imod, så det har han bevaret og kan fortsat bookes.

Foreløbigt gælder lejekontrakten frem til sensommeren. Her i forsæsonen holder Den Muntre Gris åben torsdag – søndag samt alle helligdage. Når højsæsonen rammer, så er der åbent alle dage, afslutter Casper Nielsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events