Nyheder
imported

Nyt tilbud til sommerhusejere

Thorkild Kristensen klar med en generel og grundig orientering om markedet.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Det seneste 1,5 år har der været overordentligt meget fart på sommerhusmarkedet, hvor interessen for feriehusene har været glohed.
Sådan er det stadig, og for at klæde sommerhusejere og potentielle sælgere ordentligt på, så lancerer ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen hen over efteråret et nyt koncept.
– Vi tager gerne ud og giver en generel briefing om markedet. Vi har jo altid tilbudt at give en gratis vurdering af husene, men mange kan være bange for, at når der står vurdering, så er de allerede i gang med at sælge, fortæller ejendomsmægler og butikschef Hans Henrik Hansen, Thorkild Kristensen i Blokhus.

Uforpligtende service

Men her er der tale om en helt uforpligtende service og samtale, understreger han.
– Vi vil gerne fortælle om temperaturen på markedet. Hvordan oplever vi markedet, priserne og renten. Hvilke områder er særligt populære, og hvordan er købernes interesse, fortæller Hans Henrik Hansen.
Thorkild Kristensen tilbyder også at komme med forslag til, hvilke forbedringer eller reparationer, der kan gøre sommerhuset endnu mere attraktivt.
– Skal der gøres noget ved huset, så kan vi hjælpe med at koble f. eks. en lokal tømrermester på, som kan give et overslag på en udbedring, siger Hans Henrik Hansen.
Dermed tilbyder Thorkild Kristensen at være med til at lægge en plan for sommerhuset og fremtiden.
– Vi kan hjælpe med at tage stilling til, hvad man vil med sit sommerhus. Det er en mulighed for at planlægge, hvornår man vil sælge sit hus. Er det om 1 eller 5 måneder eller 5 år, og hvad er prisen? På den måde kan man bedre planlægge fremtiden og træffe den rigtige beslutning, men det er også en briefing om markedet generelt og ikke nødvendigvis koncentreret om det enkelte hus, forklarer han.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events