Blokhus

Nytår: Kystturisme ser frem mod gode år

Som direktør for Sol og Strand har Per Dam oplevet store forandringer de senere år med corona som en uønsket turist i også Danmark.
Men Per Dam er overbevist om, at turisme-erhvervene kan se frem til en positiv tid.
– Jeg tror, at kystturismen kan gå nogle gode år i møde, fordi mange finder ophold i et dansk privatejet feriehus i naturen ved de danske kyster attraktivt. Det gælder både danskere og gæster fra udlandet, siger Per Dam.
Han fremhæver den gode udvikling, der er langs kysten i Jammerbugt med masser af oplevelser og aktiviteter.
– Det er glædeligt at se den udvikling, der er overalt i Jammerbugt-området, hvor gæsterne får mulighed for at opleve flere og flere spændende ting under deres ferier, siger han.

Fortsæt udviklingen
Per Dam er overbevist om, at man sammen kan fortsætte med at skabe en endnu bedre helårsudvikling, som vil være sund og i balance samt skabe grobund for flere arbejdspladser året rundt i lokalområderne, hvilket igen understøtter udviklingen i Jammerbugten.
– Jeg håber, at den øvrige del af den danske turisme kommer godt på benene igen, og der er behov for en god indsats for at skabe opmærksomhed for Danmark som turistdestination.
– Det gælder overfor danskere, så vi kan bygge videre på de mange, der har haft gode oplevelser i Danmark de sidste par år. Samtidigt er det vigtigt, at vi har en stor fokus på udlandet, da dansk turisme på alle områder har behov for at genrejse rejselysten til Danmark post-corona, siger Per Dam.
Han understreger, at derfor er det vigtigt med en stor fælles markedsføringsindsats udenfor Danmarks grænser.
– Hvis vi virkelig står godt sammen om dette, så tror jeg, at turisme kan være med at skabe en god og sund vækst i Danmark i de kommende år.

Læs om fantastiske oplevelser og events