PGU Fitness gentager de tidligere års succes.

Lørdag den 6. januar 2024 inviterer Jetsmark Idrætscenter igen til Nytårsfitness, hvor dørene åbnes for alle, som har lyst til at starte det nye år med fuld knald på.

Eventen starter lørdag 6. januar kl. 10.00 i hal A, hvor der er fælles opvarmning med yoga. Her opfordrer PGU alle til at medbringe egen måtte – ellers kan de lånes. Morgenkroppen skal skubbes i gang og blive ordentlig varm inden Soul Dance ved gæsteinstruktør Heidi Sivesgaard starter. Soul Dance er en workout time, som er bygget op over vores 7 energicentre – et koncept udviklet af Mie Moltke. Du guides i simple bevægelser vha. ord og musik, der matcher hvert energicenter i din krop. På en time får du trænet din fysiske krop, samtidig med at du opnår mere jordforbindelse, øger din energi, booster din selvkærlighed, styrker din power, træner din intuition og forbinder dig til dit hjerte.

Dermed opnår du et større flow i og bedre balance mellem krop, sind og sjæl – en helt igennem selvkærlig praksis!

Når du bevæger dit gennem kroppens forskellige energicentre, skabes desuden en større kontakt til hele dig. Du giver plads til dine følelser og erfaringer, der ligger til grund for alle lag i dig. Du vil opleve helt naturligt at kunne give slip på ting, der ikke skal med videre og har mulighed for at sætte nye intentioner for dit liv ud fra det, du mærker, er sandt og betydningsfuldt for dig.

Når du har prøvet det nye dansekoncept vil sidste runde være Puls & Styrke med egen kropsvægt ved lokal instruktør, som du også vil kunne møde ved PGU Fitness’ almindelig holdtræninger.

Vi slutter dagen af med at sige godt nytår til hinanden, nyder den gode kage og bobler, og så er 2024 skudt godt i gang!

Billetterne er sat til salg på www.pgufitness.dk 

Læs om fantastiske oplevelser og events