Nyheder
imported

Nytårskoncert i Hune Kirke

Lørdag den 27.januar 2018 kl. 15, er der en Nytårskoncert ved sopran Charlotte Hjørringgaard Larsen og pianist/organist Natasha Kutsko Jensen.

Indlæg fra Hune Kirke 

Lørdag den 27.januar 2018 kl. 15 er der en Nytårskoncert ved sopran Charlotte Hjørringgaard Larsen og pianist/organist Natasha Kutsko Jensen. 1. del af koncerten foregår i Hune kirke, 2. del og kaffen i Kirkeladen i Hune. Da Charlotte Hjørringgaard Larsen har mange fans, har vi valgt allerede nu at sælge billetter. 

Charlotte er født og opvokset i Brønderslev og har siden hun startede på konservatoriet været aktiv som sanger, indtil august 2017 hovedsagelig i det nordjyske. Charlotte bor nu i Birkerød, hvorfra hun fortsætter sin karriere. Charlotte aflagde eksamen på Det Nordjyske Musikkonservatorium som klassisk sanger i 2008. I 2008 vandt Charlotte solistkonkurrence på Nordjysk Musikkonservatorium og senere på året Rebild musikpris.

Charlotte mestrer musik i mange genrer 

F.eks. kunne man i 2011 høre Charlotte i den populære opera Rigoletto (som Gilda) på Nordkraft i Aalborg, i My fair Lady (som Eliza) og Sound of Music (som Maria) ved sommerspillene i Hjørring. Charlotte har også, gennem mange år haft et samarbejde med Anders Ahnfelt-Rønne, der leder Teatret Undergrunden på Galaksen i Værløse. Den 30. og 31. januar 2018 spiller hun sammen med Anders Ahnfelt-Rønne i Broen over Drina på Vendsyssel Teater i Hjørring.

I mange år har Charlotte haft et frugtbart samarbejde med Natasha Kutsko Jensen, der er uddannet på konservatoriet i Minsk, som pianist ved Det Nordjyske Musikkonservatorium og senere som organist. Natasha har sit daglige virke som underviser i klaver ved Kirkemusikskolen og som organist ved Bælum/Solbjerg kirker. Natasha er en anerkendt akkompagnatør.

Udsmykningen I Hune Kirke

Nytårskoncerten er en gave fra de to kunstnere. Alt hvad der indkommer ved arrangementet, går til den nye udsmykning i Hune kirke.

Indsamlingen til den nye udsmykning begyndte i 2014. Vi er nået langt. Vi mangler nu ca. kr.270.000. Målet er kr.960 000, som selve den kunstneriske udsmykning koster. Udsmykningen skal udføres sammen med renoveringen af Hune kirke. Renoveringen bliver betalt gennem Stiftsmidlerne, men betaling for udsmykningen skal ske gennem privat indsamlede midler. Derfor er vi utrolig glade for alle donationer og fortsætter indsamlingen, indtil målet er nået.

Renoveringen har ladet vente på sig, men der er nu afsat penge til, at den udvendige renovering kan ske i 2018, så vi håber, at den indvendige renovering kan blive i 2019.

Skitserne til den nye udsmykning stammer fra 2005 og er udarbejdet af Maja Lisa Engelhardt, som Menighedsrådet dengang valgte som kunstner til at udføre arbejdet. Maja Lisa Engelhardt har skabt mere end 30 kirkeudsmykninger i Danmark og er netop i gang med en monumental udsmykning i en kirke på Biola University i Los Angeles.

Yderligere oplysninger om køb af billetter m.m. kan fås ved henvendelse til Leif Oredsen tlf. 40 46 72 52 (medlem af Menighedsrådet i Hune og af Udsmykningsudvalget), til Poul Jacobsen tlf.30 62 04 24 eller til Kirsten Lodberg tlf. 23 34 31 81 (begge medlemmer af Udsmykningsudvalget).

Læs om fantastiske oplevelser og events