Pandrup

Også de små ting gik imod Jammerbugt FC i udekamp

Fodbold, Nordic Bet Ligaen
HB Køge – Jammerbugt FC: 2-1 (2-1)
1-0 (14.) Daniel Thøgersen
1-1 (37.)  Muubarack Nuh
2-1 (45+2) Luka Racic
(55.) Gult kort Farid Ikene
(62.) 2. gule kort Farid Ikene

– Moralen er fin, og vi har det ok, men det er svært, når alt går imod os. Men vi er klar og glæder os til næste kamp. Vi har en masse positivt at tage med os. Vi leverede nok i dag til at skulle have point med herfra.
Det siger Sead Gavranovic, spillende assistenttræner, efter søndagens nederlag ude mod HB Køge, hvor Jammerbugt FC er alt andet end tilfreds med dommerne.

Flere ændringer
Efter 1-1 i snigpremieren og den udsatte kamp mod Fremad Amager havde træner Nabil Trabelsi og hans team foretaget flere ændringer i opstillingen.
– Nogle af dem var taktiske, og andre var vi tvunget til, fortæller Sead Gavranovic.
Moussa Kamara sad ude med karantæne, hvorfor Ismaël Sidibe var flyttet fra midtbanen og ned i forsvaret, mens Omar Natami har været syg og blev ikke klar til kamp.
Desuden startede sidste uges målscorer Yan Bouche ude, hvorfor Jammerbugt FC startede med et nyt angreb.
Formationen var også ændret fra 4-3-3 til 5-4-1, hvilket gav plads til målscorer Muubarack Nuh i højre side.

Pivuheldig start
Jammerbugt FC er tilfreds med indsatsen starten af kampen, men kom bagud, da et frispark fra 30 meter blev rettet af i muren og snød keeper Pap Ndiaye, som også var uheldig i sin aktion. Et mål som Sead Gavranovic betegner som ”pivuheldigt”.
Gæsterne kom dog tilbage og fik udlignet, da Muubarack Nuh kom 1 mod 1 og trak ind i banen og fik scoret flot.
Dog fik HB Køge atter scoret i overtiden.
– Vi gav dem et dumt frispark, som blev slået ind i feltet. Vi fik ikke dækket hårdt nok op, og så kunne de score ved bagerste stolpe. Det var ikke godt nok, erkender Sead Gavranovic, men tilføjer.
– I 1. halvleg føler vi, at vi er det bedste hold og viser god attitude ved at komme igen trods deres føring. Det var ærgerligt, at vi ikke kom til pause med uafgjort.

I undertal
Efter pausen prøvede Jammerbugt FC at få lagt et tryk, og netop som gæsterne havde bedst fat, så fik Farid Ikene sit andet gule kort og blev vist ud.
– Vi følte, at vi spillede tre mand i undertal.  Dommeren besluttede, at vi skulle have det andet gule kort og dermed en udvisning for at filme et frispark midt på banen. Nu har jeg set den på video igen, og der er ikke skyggen af film. Selv HB Køges tilskuere sagde, det så underligt ud, siger Sead Gavranovic.
Han hæfter sig ved, at Jammerbugt FC fik 7 gule kort, mens modstanderen fik et enkelt.
– Det er brandærgerligt for os og for kampen. Det er klart, at det blev svært for os at skabe chancer, siger han.
Kort efter fik hjemmeholdet også tilkendt et straffespark, som Sead Gavranovic betegner som meget tyndt, men Papa NDiaye reddede flot.
– I den periode kunne de have scoret flere mål, fordi vi er trætte til sidst.
Næste kamp for Jammerbugt FC er endnu en udekamp – mod FC Fredericia 6. marts.

Jammerbugt FCs opstilling, 5-4-1:

Papa Ndiaye

Mubaarack Nuh (70. Boubacar Haidara), Emil Nielsen, Rayan Senhadji, Ismaël Sidibe, Emanuel Igbonekwu (46. Abdramane Djitteye)

Tidiany Bangoura, Diogo Pimentel, Farid Ikene, Alya Toure

Emanuel Kulego (69. Yan Bouche)

Læs om fantastiske oplevelser og events