Blokhus

Ombygning påbegyndes efter efterårsferien

Forbedrede køkkenfaciliteter hos Kunstcaféen

Umiddelbart efter efterårsferien påbegynder Kunstcaféen i Blokhus en ombygning i køkkenet.

Efter længere tids overvejelser er beslutningen nu taget. Det vil stå på fra uge 43 og ca. 5-6 uger frem, og selvom det er en større og omfattende proces er caféen ikke lukket.      

Det får ingen indflydelse på gæsternes mulighed for at spise hos Kunstcaféen. Inden det nye køkken i stueetagen kan tages i brug vil gæsterne i den mellemliggende periode kunne spise på 1. sal. Her er der en stor, flot nyistandsat etage med en fremragende udsigt over Vesterhavet, hvor der er plads til omkring 150-175 gæster.

På overetagen er der også et køkken, og der er ingen problemer med at bespise gæsterne. Der kan dog godt forekomme lidt mere ventetid i form af nogle få minutter inden maden kan serveres.

-Vi håber på lidt forståelse fra kunderne. Der kan godt lige gå 5 minutter ekstra inden retterne kan være fremme, da køkkenet er lidt mindre end det i stueetagen, forklarer indehaver Anita Michaelsen, som ejer caféen sammen med datteren Cecilie Michaelsen.

Der er dog en lille udfordring. I og med det er på 1. sal, så kan det være svært tilgængeligt for de gangbesværede.

Det er ejerne utrolig kede af. Der er lige de 10-12 trin op, og det er desværre den eneste adgangsvej under ombygningen, men det er heldigvis kun midlertidigt, som de udtrykker det.

Hun fortæller videre, at de med ombygningen gerne vil skabe nogle bedre arbejdsforhold og -miljø for deres medarbejdere og samtidig optimere og effektivisere arbejdsgangene i køkkenet. Der bliver bl.a. etableret en madelevator, så tjenerne ikke skal rende med maden op ad trapperne. Og ombygningen i selve køkkenet skaber en bedre rytme og flow, og det er også godt for medarbejderne.

-Vi vil gerne efterfølgende kunne bruge lokalerne mere på 1. salen, så det ikke kun lige mest er i forbindelse med selskaber den bliver brugt, siger Anita Michaelsen.

Med en bedre forbindelse til køkkenet i stueetagen bliver der flere muligheder med 1. salen, siger ejerne, men de er pt. i tænkeboks og kan ikke løfte sløret for planerne endnu.

brunchbuffet

Tilfredsstillende sæson

Kunstcaféen er et meget populært spisested i centrum af Blokhus, og de melder om en tilfredsstillende sæson.

-Vi havde en rigtig god for- og sensommer. I juli var vi lidt mindre besøgt end ellers, men vi tror selv at det skyldes det mindre gode sommervejr. Der var simpelthen ikke de samme endagsgæster i byen, og det kunne vi godt mærke, forklarer indehaveren. Nu kigger vi frem mod efterårsferien, og den forventer vi også bliver rigtig god.

Caféen vil holde åbent alle dage i efterårsferien, og fra uge 43 vil der være lukket mandage og tirsdage.

I efterårsferien er der gode, klassiske retter på menuen f.eks. wienerschnitzel, oksemørbrad og kunstburgere. Den meget populære brunchbuffet serveres i weekenderne og torsdage står det på stegt flæsk ad libitum.

Læs om fantastiske oplevelser og events