Nyheder
imported

Opførelse af 8 lejligheder og erhverv ved Torvet

Byggeriet over for Strandhotellet begynder i næste uge

Tekst: Martin Frandsen Illustration: Presse

Opførelsen af nye erhvervslejemål samt 8 luksuslejligheder på grunden syv for Torvet og over for Strandhotellet i Blokhus begynder med spunsning i næste uge i forbindelse med, at der etableres p-kælder.

Klar ultimo 2021
Planen er, at den nye bygning står færdig og klar til brug ved udgangen af 2021.
– Vi vil gerne skabe en flot afslutning af Torvet mod syd med en bygning i stil med Strandhotellet, siger Mikael Kristensen.
Han står bag projektet sammen med Andreas Helgstrand samt ægteparret Marie Louise og Stefan Ebdrup.

To er allerede reserveret
To af de 8 lejligheder er allerede reserverede, og salget af de resterende seks begynder i starten af dette kvartal.
Der bliver 4 lejligheder på 1. sal og yderligere fire på 2. sal i størrelserne fra 100-130 kvadratmeter, og der følger minimum 2 og op til 4 altaner med.
Lejlighederne er typisk indrettet med to toiletter og nogle med walk-in samt to værelser, stue eller spisestue, køkken, biopejs og gulvvarme.
Desuden hører der en p-plads med el-ladestander til hver lejlighed i kælderen, hvor der også er cykelparkering, 8 pulterrum på cirka 8 kubikmeter samt elevator.
Priserne ligger mellem 3,9 og 4,9 mio.

Stor interesse for erhverv
I stueplan kommer der erhverv.
– Vi vil formentlig leje ud til 2 eller 3 forskellige lejere, og der har allerede været mange henvendelser. Omkring 15 har vist interesse for lejemålene, siger Mikael Kristensen.
Det samlede erhvervsareal er 470 kvadratmeter, og hvis der bliver 3 lejemål, så følger der 35 kvadratmeter lager per lejemål med i kælderen.
Her er der også kontorfaciliteter, toilet og kantine til det ene lejemål samt 2 p-pladser, som muligvis også kan lejes.

Samling om Torvet
Ved at putte p-pladserne i kælderen bliver der mulighed for at etablere et flot gårdmiljø, ligesom der fra boligerne blive mulighed for udsyn til Blokhus Bæk og grønne områder.
– Vi vil gerne opføre en flot bygning med boliger og erhverv, som kan være med til at skabe samling omkring Torvet og gøre det endnu mere interessant at komme til Blokhus, understreger Mikael Kristensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events