Aabybro

Oplev opera på Gjøl og i Blokhus

Jammerbugt Kommune er i år en del af Aalborg Operafestival. Derfor kommer festivalen til Gjøl Havn og Blokhus Strand fredag 12. august.
Så få sand mellem tæerne og havluft i håret, når ’musikkens bus’ kører ud og holder operakoncerter på to billedskønne lokationer i Jammerbugt Kommune.
Bussen standser på Gjøl Havn kl. 17.00 og ved Blokhus Strand kl. 20.00 og forandrer sig på magisk vis til bagtæppet for en operakoncert i miniformat med den charmerende nordjyske trio Theresa Lundquist French, Morten Porsborg Rasmussen og Christina Beltoft.

Kendte og ukendte arier
Publikum vil kunne nyde en blandet buket af de kendte og ukendte arier og duetter fra operaens repertoire ved komponister som Donizetti og Mozart. Dertil vil der også være operette og musical på programmet med bl.a. Gershwins populære melodier.
Alle er velkomne til de gratis koncerter i smukke omgivelser på havnen og på stranden.
Jammerbugt Kommunes Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalg har støttet koncerterne med 25.000 kr.
– Det er en rigtig god mulighed for at præsentere en lidt smallere kunstart for borgere i Jammerbugt Kommune og samtidig får turister også mulighed for at opleve opera og dét på nogle skønne steder i Jammerbugt Kommune, nemlig Gjøl Havn og Blokhus Strand, fortæller formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget, Helle Bak Andreasen.

Tag børnene med
Kiki Bach, næstformand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget fortæller videre.
– Til disse to operaforestillinger har man mulighed for at tage sine børn med, så de også får mulighed for at opleve opera. Børnene kan måske opleve forestillingerne lidt på afstand, eller de kan bevæge sig lidt rundt undervejs i forestillingen. Det kan man jo ikke i en koncertsal til en almindelig koncert.
Koncerterne er arrangeret af Jammerbugt Kommune, Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget i samarbejde med VisitJammerbugten, Gjøl Kunstforening, Natur- og Kulturcaféen, Gjøl Borger og Erhvervsforening samt Aalborg Operafestival.

Medvirkende:

  • Theresa Lundquist French, sopran
  • Morten Porsborg Rasmussen, baryton
  • Christina Beltoft, piano
  • Simon José Kjeldsen. Chauffør, regissør og lydmand

Læs mere om Aalborg Operafestival her Forside (aalborgopera.dk)

Læs om fantastiske oplevelser og events