Blokhus

Outdoor-overnatning bliver prøvet af

Fra i dag og frem til 28. juni har Blokhus Outdoor testweekend med udvalgte testpersoner.
Weekenden skal hjælpe med at få testet de forskellige overnatningstyper, inden sommersæsonen går i gang.
Samtidig håber Blokhus Outdoor, at testopholdet vil medvirke til at give flere mod på at prøve kræfter med outdoor-overnatning.

Et nordisk telt til fire personer. Privatfoto

7 udvalgte familier
I løbet af weekenden får 7 udvalgte familier, par eller vennegrupper mulighed for at prøve kræfter med outdoor-overnatning i retro hytte, lukkede shelters, outdoor bedrooms og nordiske telte.
I samarbejde med Blokhus Lys, Museum for Papirkunst, Blokhus-Salt, Hjortdal Dyrefarm, Galleri Rødhusgaarden og Catherine Collart har Blokhus Outdoor sammensat en testweekend fuld af oplevelser, både af naturrige og mere seværdige slags.

Et lukket shelter. Privatfoto

Dansk natur er noget særligt
– Den danske natur kan noget ganske særligt, og det vil vi gerne vise. Folk burde være bedre til at tage ud at opleve den danske natur, og med vores koncept vil vi vise folk, at det slet ikke er så besværligt, som de tror, fortæller Inge Vestergaard, ejer af Blokhus Outdoor.
– Mange vil egentlig gerne mere ud i naturen, men de har samtidig en forestilling om, at det er meget krævende. Det vil vi gerne vise dem, at det ikke er. Her hos os kan alle være med, uanset deres erfarings- og udstyrs-niveau. Det handler bare om, at de tør begive sig lidt ud på dybt vand – og skulle de komme derud, hvor de ikke kan bunde, skal vi nok redde dem, lover hun.

Outdoor bedrooms. Privatfoto

Stor tilslutning
Blokhus Outdoor oplevede en overvældende tilslutning til testweekenden og modtag mange flere ansøgninger end forventet.
Også i lokalsamfundet er Blokhus Outdoor blevet imponeret over opbakningen til weekenden
 Flere af de lokale aktører har nemlig givet fribilletter til deres attraktioner, som testpersonerne skal benytte sig af om lørdagen, mens de skal opleve nærområdet.

Primitivt men komfortabelt
– Vi glæder os til, at testweekenden løber af stablen, men inden da skal de sidste forberedelser lige på plads”, siger Inge Vestergaard.
– Det er mange ting, der lige skal klappe og være forberedt, så vi kan stå klar til at tage imod de forventningsfulde og spændte testpersoner.  Alle vores overnatningsenheder er som hotelværelser udstyret med rigtige senge, alle er med opredning og håndklæder. Det er primitivt, men på en komfortabel og bekvem måde, siger hun.

Læs om fantastiske oplevelser og events