Aabybro

Overvældende interesse for de nye lejligheder

Nørresundby Boligselskabs åbent hus torsdag og fredag i prøvelejligheder i 1. etape af det fornyede Aabybro Centret blev et tilløbsstykke.
Allerede torsdag havde op mod 100 gæster været forbi for at se lejlighederne, og interessen var endog endnu større fredag.
– Vi havde jo valgt at lægge os op ad genåbningen af de tre butikker i de nye lokale i Aabybro Centret og var mødt 5 mand m/k frem, men blev nærmest lagt ned, fortæller Lars Emborg direktør for Nørresundby Boligselskab.
– Vi er virkelig positivt overraskede over den store interesse.

Klar til underskrift
Nørresundby Boligselskab havde også en konkurrence, hvor man kunne udfylde en seddel med sit navn, hvis man havde set en af lejlighederne, og så var man med i en konkurrence om en kurv.
– Vi havde næsten ikke sedler nok. Vi udleverede 75, og der var også en del, som ikke deltog i konkurrencen, der var forbi lejlighederne, siger Lars Emborg.
Der var også flere gæster, som allerede pegede på en bestemt lejlighed, de ville have, og flere var klar til at skrive under med det samme.
– Men der er lige den lille teknikalitet, at man skal kontakte vores kontor og blive skrevet på den aktive venteliste, siger Lars Emborg.

Forskellige boliger
De fremviste lejligheder var både 3 og 4 rums boliger fra 96 til 111 kvadratmeter med en husleje fra 6.935 til 8.399 kr.
Indskuddet er fra 37.100 til 45.800 kr.
Desuden er der 12 ungdomsboliger på hver 50 kvadratmeter, som koster 3.658 kr. i leje og 24.670 kr. i indskud, og heraf er omkring halvdelen praktisk talt allerede væk, oplyser Lars Emborg.
Boligerne er klar til indflytning 1. maj 2022.

Læs om fantastiske oplevelser og events