Nyheder
imported

På svampejagt i svampenes verden

Sensommeren byder på indblik i svampenes verden med Naturstyrelsen

Blokhus:

Sensommeren byder på indblik i svampenes verden med Naturstyrelsen

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Onsdag den 27. august kl. 10 – 14 kan man tage med Naturstyrelsen i Blokhus Klitplantage og flette en kurv til den kommende svampesæson.

– Ketty hjælper os med lave en simpel kurv til årets svampeture. Naturvejlederen fortæller om, hvilke svampe der i området og laver også smagsprøver på svampesuppe. Medbring gerne madpakke. Der vil være kaffe/te og kakao ved bålet, fortæller naturvejleder Søren O. Sørensen, som  i samarbejde med Ketty Skriver Hansen og Nymark Pil arrangerer turen.

Tilmeldingen skal ske senest 18. august, da pilene skal sættes i blød og skal ske på mobil: 26 87 54 23. Prisen er 100 kr. pr. person til dækning af materialer. Mødestedet er p-pladsen ved Hunetorpvej ved Hune.

Svampejagt

Naturstyrelsen inviterer derefter alle interesserede på en tur i skoven for at høre om plantagen og for at få et kig på efterårets svampe lørdag den 30. august kl. 13 til 15.

– På en tur i plantagen håber vi at møde nogle af efterårets svampe. Få indsigt i deres forunderlige liv, og er vi heldige har vi nogle gode spisesvampe med hjem, så det vil være en god ide at tage svampekurv med på turen, fortæller Skovløber Flemming Henriksen

Turen starter kl. 13 og slutter ved 15 tiden, og deltagerene skal bare møde op i Gateway Blokhus, P-pladsen på Aalborgvej, 9492 Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events