Nyheder
imported

På vej mod nye successer

SE EVENTS 2019 HER: Erhvervsforeningen Destination Blokhus har for nyligt afholdt årsmøde – med en gennemgang af året der gik samt fokus på kommende successer

Årsmødet blev afholdt d. 4. december på Restaurant Nordstjernen. Foruden fremlæggelse af Erhvervsforeningens økonomi blev der især fokuseret på det høje aktivitetsniveau i området. 

Se events for 2019 HER

Successer 2018
Formanden for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Berit Bøjstrup gjorde det klart, at der i 2018 har været utrolig mange nævneværdige successer i området. – Nogle af højdespringerne er Sankt Hans på Blokhus Strand, hvor omkring 20.000 gæster sang med til Tørfisk. Derudover har de store og gratis koncerter på Torvet været en stor succes – som har bidraget til endnu flere gæster, end man har turdet håbe på. Jul i Destination Blokhus er også én af vores seriøse højdespringere. Hele erhvervet melder om fremgang, og det er glædeligt, forklarede Berit Bøjstrup til mødet. Foruden ovenstående blev sikre events, såsom Fastelavn i Destinationen, Blokhus Påskefestival, Blokhus Wind Festival, Open By Night i Hune, Women’s Weekend, Bilernes dag, Blokhus Efterårsfestival og Blokhus Nytårsbad også nævnt.
Yderligere indsats i 2019
 – Vi iværksætter næsten de samme events i 2019 – og så skal vi smøge ærmerne op og evaluere Blokhus Skøjtebane, og gøre en stor indsats for at den kan komme igen. Vi udvider også med Blokhus Faldskærmskonkurrence, og så skal der sættes yderligere ind på Jul i Destination Blokhus samt indtægtsgenerering til de mange events, pointerede formanden. Afslutningsvis takkede bestyrelsen Jammerbugt kommune, VisitJammerbugten, Hune-Blokhus Borgerforening, Blokhus Grundejerforening, Blokhus Fonden, Hvetbofonden, Turistforeningen, Erhvervet, Konsulent Lars Abilgaard og ikke mindst Team Blokhus som fik adskillige klapsalver til sidst. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events