Nyheder
imported

Påbuddet mod besøg på plejecentrene i Jammerbugt Kommune er ophævet

Der er igen adgang for besøgende på plejecentrene i Jammerbugt Kommune, da det midlertidige besøgspåbud er ophævet.

Tekst: Presse

Styrelsen for Patientsikkerhed har fra i dag, 23. november 2020, ophævet det midlertidige besøgsforbud på alle kommunale og private plejecentre i Jammerbugt Kommune. Dermed kan beboere igen få besøg. 

Det lave smittetryk i Jammerbugt Kommune, at der ikke længere er minke i kommunen, og at der ikke er nogen beboere eller ansatte på plejecentrene, der er syge med corona ligger til grund for styrelsens beslutning.

”Det er glædeligt, at beboerne igen kan få besøg på plejecentrene. Det er til stor glæde for både beboerne og deres pårørende, som i et stykke tid nu har været afskåret fra at se hinanden. Vi fortsætter selvfølgelig med at passe på vores ældre og sårbare beboere, derfor vil plejecentrene stadig have fokus på, at besøg sker på sikker vis og efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger”, fortæller borgmester Mogens Christen Gade.

Besøg på en forsvarlig måde

Plejecentrene vil sikre, at besøg både indendørs og udendørs gennemføres på en forsvarlig måde, og at besøg sker under hensyntagen til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om bl.a. god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

Læs om fantastiske oplevelser og events