Nyheder
imported

Påske i Blokhus

Påsken er lig med ferie, og børnene har fri fra børnehave eller skole, og skal derfor aktiveres på anden vis. Det er der rig mulighed for at gøre i Blokhus, hvor VisitJammerbugten i samarbejde med ”Erhvervsforeningen Destination Blokhus” har arrangeret en stribe spændende aktiviteter for børnefamilier i påskeugen

Blokhus bliver et Slaraffenland for børn i Påsken

 

Påsken er lig med ferie, og børnene har fri fra børnehave eller skole, og skal derfor aktiveres på anden vis. Det er der rig mulighed for at gøre i Blokhus, hvor VisitJammerbugten  i samarbejde med ”Erhvervsforeningen Destination Blokhus”  har arrangeret en stribe spændende aktiviteter for børnefamilier  i  påskeugen.

 

Igen i år er der i Blokhus masser af sjov for børn og unge på programmet. Hele ugen er det muligt at deltage i et hav af aktiviteter i området. Bl.a. kommer maskotten, Spætte, som leger med børnene, deler slik ud og hjælper med at åbne flere af de spændende aktiviteter, der fylder byen i ugens løb.

 

Anderæs og Cirkus

Der er f.eks. ”Anderæs”, hvor børnene har mulighed for at købe deres egen gummiand og deltage i et vildt race på bækken. Gruppen, ”Salling Circus Kids”, kigger også forbi og laver shows. Efterfølgende er der workshop for dem, som ønsker at lære seje cirkuskunstner. Der er gode muligheder for at lære tricks, som vil fascinere både klassekammerater og forældre.

 

Skattejagt

Påskelørdag kan børnene deltage i mysteriet om skibet, ”De 3 venner”. Søren Sømand har fundet et 126 år gammelt skattekort med nogle mystiske tegn, som indikerer, at hans gamle oldefar har gemt en skat i byen. Han har brug for friske drenge og piger til at hjælpe med at finde skatten. Så ta’ med på eventyret og hjælp Søren Sømand med at løse gåden – og husk, at der er mange andre, der ude efter skatten.

 

Påskeæg-jagt

Det er også muligt for hele familien at deltage i ”Den Store Påskeæg-jagt 2015”. Påskeharen har gemt 100 påskeæg i naturen omkring Blokhus, som du kan forsøge at finde. Hvis du er heldig at finde ét, kan det efterfølgende veksles til en præmie. Jagten sættes i gang af Spætte, Skærtorsdag kl. 12.00 – og den stopper først, når alle æg er fundet.

 

Maratonløb

2. påskedag er der ’Forest 2 The Bay’, som er et familievenligt maratonløb der foregår i naturen i ”Gateway Blokhus” og langs ”Blokhus Strand”. Der er fire forskellige distancer at vælge imellem, så både børn og forældre kan være med. Der er således rig mulighed for at blive udfordret i områdets dejlige natur og få forbrændt noget af påskesulen.

 

Troldmand og Middelalderkamp

Troldmanden ”Store Kassa” besøger Blokhus Torv, hvor han på magiskvis trylleminder familiens mindste. Derudover er der mulighed for at se en middalderkamp hvor der kæmpes til sidste mand efterfulgt af et spektakulært ildshow. Eller hvad med at prøve kræfter med ATV-safari, zumo-brydning, zebrastafet eller en af de mange andre aktiviteter?

 

Der er med andre ord gode chancer for at give børnene nogle spændende dage i Blokhus!

Kontaktperson: Jannie Ratke, VisitJammerbugten – tlf. 72578970 

Læs om fantastiske oplevelser og events