Nyheder
imported

Påskejazz hører til på Futten

Åbner den hyggelige terrasse med 500 pladser under parasollerne.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Som altid får gæsterne serveret ikke alene god mad i stemningsfulde omgivelser, men også glad jazzmusik, når Futten åbner for sæsonen her til påske.
Det er nemlig blevet en fast tradition, at Advokatens New Orleans Jazz Band giver koncerter i Futten og har gjort det nu gennem 23år og er vel derfor blevet Futtens ”husorkester”.

Futten jazz Blokhus

Jazz hører til på Futten

Den store påskefrokost-buffet kan nydes sammen med Advokatens New Orleans Jazz Band påskelørdag fra kl. 12 til 16 i Futtens hyggelige gård med de 500 siddepladser under de store parasoller.
– Jazz hører til på Futten, og vi plejer at sige, at vores påskejazz åbner sæsonen. Vi har jo måttet undvære det de to forgange år, så vi glæder os helt vildt til igen at åbne med påskejazz, siger Thomas Othegraven.
Futten åbner 8. april og tilbyder fra 9. til 18. april kl. 12 til 15 sin store påskefrokost-buffet, og der vil også være musik skærtorsdag og langfredag.

Salino udvidet

Desuden er Salino blevet udvidet med den tidligere Oak Bars lokaler og terrasser op til den nye sæson.
– Det betyder, at Salino har fået mange flere pladser både ude og inde og kan derfor tilbyde terrasser mod både øst, vest og syd, fortæller Thomas Othegraven.
Men det er ikke den eneste nyhed for Futten og Salino.
I Futtens gård er der også en ny stor bar, og køkkenet har fået den helt store opgradering inden for de rammer, som de fredede bygninger tillader.
– De gode kokke har fået nyt grej til det hele, siger Thomas Othegraven.
Han glæder sig til sæson 2 med den store terrasse i Futtens hyggelige gård efter den første sæsons mange gode oplevelser.
– Gæsterne tog virkelig godt imod den, og vi havde vores bedste år nogensinde. Det er helt fantastisk, siger Thomas Othegraven.

> Se Påskens tilbud på Futten og Salino

 

Læs om fantastiske oplevelser og events