Blokhus

Palle Holmbech siger farvel til Saunahytten

Palle Holmbech har sagt farvel til sit 5 år gamle projekt, Saunahytten.dk, som er et populært indslag på bland andet stranden i Blokhus.
– Det er en nødvendig prioritering af min tid, der er årsagen. Min anden virksomhed, Dreambikes, er eksploderet, forklarer Palle Holmbech.
– Derfor har jeg ikke tid nok til at løfte Saunahytten.dk til det potentiale, som projektet har. Det er jo stadig et fedt projekt. Derfor er det også vemodigt at måtte slippe det, fortæller Palle Holmbech.

Planen er at udvide
Den nye indehaver er Martin Funke, og han vil køre Saunahytten.dk videre i den kendte form, og gusmester Jens Jørgen er stadig klar til at hjælpe med at give en god oplevelse.
– Vi fortsætter, som vi plejer, men udvider, så hytten også kan lejes i Aalborg, siger Martin Funke, der for tre år siden startede Aalborg Outdoor.
– Og efter alt det her Corona er planen at få en vogn mere, som skal køre rundt i  Nordjylland og være forskellige steder på faste dage, siger han.

Passer til konceptet
Martin Funke overtager Saunahytten.dk, fordi den passer godt ind i konceptet til Aalborg Outdoor.
– Jeg har tidligere benyttet hytten til events og altid været irriteret, når jeg ikke kunne  bruge den, da andre saunahytter ikke har samme kvalitet. Desuden forlænger hytten min sæson i forhold til mine aktiviteter med kano og kajak, forklarer han.
Aalborg Outdoor tilbyder aktiviteter til private, virksomheder og institutioner i deres nørmiljø, ligesom Martin Funke tilbyder instruktøruddannelser.
Han står også bag firmaerne Aalborg Førstehjælp og Aalborg Cykeludlejning.

Læs om fantastiske oplevelser og events