Blokhus

Panasonic Center lukker forretningen

Antennemontøren Per Balle Danielsen kommer tilbage til Blokhus

Den 250 kvadratmeter store butik på Søndergade 7 i Saltum, som Per Balle Danielsen og sønnen Jacob Bech Danielsen åbnede tidligere i år, lukker.
– Vi har grundet sygdom i familien været nødsaget til at lukke forretningen i Saltum, og det planlagte generationsskifte til min søn Jacob bliver desværre ikke en realitet. Jeg flytter derfor min forretning hjem til Rønliensvej 24 i Blokhus, hvor jeg herfra vil drive den videre som Antennemontøren. I Blokhus vil det stadig være muligt at købe TV, antenner og paraboler, dog kun efter aftale. Jeg servicere selvfølgelig også stadig varmepumper og har liftudlejninger.

Der er travlt

Per Balle Danielsen har haft sin forretning gennem 23 år og har gennem årene også opbygget en stor og trofast kreds af kunder.
– Vi har mange dejlige kunder, og der er knald på med varmepumperne. Jeg har haft rigtig travlt med de mange drejninger af paraboler som følge af, at Viasat og Canal Digital er gået sammen under navnet Allente. Men det primære idag er helt klart varmepumper, både luft til luft og luft til vand. Hos mig køber kunderne samtidig en tryghed, da jeg altid er klar med hjælp, service og rådgivning, beretter Per.

Ophørsudsalg

I forbindelse med flytningen til Blokhus, holder Panasonic Center åbent i forretningen i Saltum med ophørsudsalg frem til udgangen af december.

Læs om fantastiske oplevelser og events