Nyheder
imported

PANDRUP: Koncert med Kandis ved By Night i Pandrup

Gådegade-stemning, musik og masser af gode tilbud i butikkerne.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Handelslivet i Pandrup er yderst glade for, at det nu kan inviteret gæster, turister og de trofaste lokale stamkunder til et brag af en By Night fredag 23. juli, hvor Kandis giver sin eneste koncert i juli, og den finder sted på Markedspladsen i Pandrup.

Koncert og nedsatte priser

Traditionen tro bliver Bredgade lukket af fra kl. 12.00, så forretningerne også kan flytte de gode tilbud ud på vejen og skabe rigtig gågade-stemning, ligesom der kommer flere forskellige stadeholdere, tombola og masser af aktiviteter for børnene, oplyser Anders Sølvkær, formand for Pandrup Kaas Handel og Erhverv.
Handelsstanden vil sælge mad og øl på Sparekasse-Torvet, hvor en DJ også sørger for underholdning, mens aalborgensiske up-coming Amalie Thørholm giver koncert på Torvet fra kl. 19.00.

Kandis på Markedspladsen

Den hyggelige By Night rundes af på Markedspladsen med koncert med Kandis, som virkelig har glædet sig til at komme på landevejen igen.
Selvom det ikke blev til så mange live jobs i 2020, har Kandis absolut ikke ligget på den lade side, men udgivet det nye Kandis 20 album.
–  I de sidste mange år har vi turneret landet rundt hver eneste uge, men da Coronaen pludselig kom, og landet blev lukket ned, stoppede vores turne-plan over en nat. Vi har selvfølgelig holdt vores små ferier, men ikke at spille i flere måneder, har vi aldrig prøvet. Det er helt vildt mærkeligt, fortæller Johnny Hansen.
– Dog har det været godt for vores nye CD. Vi har haft god tid til at kæle for sangene og finde og skrive de rigtige numre og bruge god tid på dem i studiet. Så jeg er meget glad og stolt for Kandis 20 og glæder mig til at præsenterer sangene for publikum, siger Johnny Hansen.

Flot sponsorat

Det er en flot donation fra Sparekassen Vendsyssel Hvetbo Fond, som har gjort det muligt for Pandrup Kaas Handel og Erhverv at invitere til den gratis koncert med meget populære Kandis.
– Vi har længe set frem til og glædet os til, at det igen blev muligt at give vores kunder og turister oplevelser og arrangementer som By Night og samtidig holde på sikkerheden, siger Anders Sølvkær.
– Butikkerne er klar med super-tilbud, og vi overholder alle retningslinjer og sørger for at passe på hinanden, siger Anders Sølvkær.
Derfor skal der også vises Corona-pas for at få adgang til koncerten med Kandis, som varer fra kl. 21.00 til cirka 22.15.

Læs om fantastiske oplevelser og events