Pandrup

Pandrup Skole kan blive til nyt boligområde

Der er flere muligheder for afdelingen i Kaas

– Det ligger stadig nogle år ude i fremtiden. Men tankerne om fremtiden for Skolecenter Jetsmarks afdelinger i Kaas og Pandrup er begyndt at rumstere.
Også hos kommunalbestyrelsen.

De efterladte lokaler
Hvad skal grundene og lokalerne på Skolevej i Kaas samt Blokhusvej i Pandrup bruges til, når den kommende nye skole i august 2023 ringer ind til de første timer i den nye bygning mellem Jetsmark Idrætscenter og Jetsmark Kirke.
For afdelingen i Kaas er der flere muligheder i spil.

Placering af Specialafdeling
– Der er stadig drøftelser om, at Specialafdelingen skal blive i Skolecenter Jetsmarks afdeling i Kaas, eller om afdelingen skal placeres i forbindelse med den nye skole. Denne afgørelse er endnu ikke truffet, oplyser borgmester Mogens Chr. Gade (V).

Nyt boligområde
Derimod synes det sikkert, at Pandrup Skoles grund i fremtiden bliver udlagt til boliger. Det er i hvert fald ikke sandsynligt, at der fortsat vil være en institution.
– Det er meget sandsynligt med boliger på grunden. Om så det er en privat investor eller almennyttigt byggeri. Og der kan blive tale om forskellige typer boliger og seniorboligfællesskab, siger Mogens Chr. Gade.
– Det vil vi planlægge i tiden op til, at den nye skole skal åbne, tilføjer han.

Foto: Vores Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events