Nyheder
imported

Parcelhusgrunde til salg på Højbogårdsvej i Saltum

Jammerbugt Kommune udbyder nu 15 attraktive beliggende parcelhusgrunde på Højbogårdsvej i Saltum.

Drømmer du om at bo tæt på Vesterhavet – blandt skov, søer, nyrenoveret skole, attraktiv børnehave og SFO samt kort afstand til dagligvarer og lækre naturområder? Så er en parcelhusgrund på Højbogårdsvej i Saltum måske noget for dig. Grundstørrelserne varierer mellem 1.248 m² og 2.009 m². Grundene er klar til overtagelse pr. 1. april 2020.

Se en oversigt over grundene

Grundene er attraktiv beliggende i kuperet terræn på samme side af hovedvejen og med kort afstand til nyrenoveret skole (ca. 250 m), dagligvarebutik (ca. 200 m), naturområde/Nols Sø (ca. 450 m). Endvidere er der kun ca. 3 km. til Fårup Sommerland (med cykelsti hele vejen) og ca. 6 km til Saltum strand, der er en af Nordeuropas bedste badestrande. Grundene udbydes til salg til højestbydende og til en mindstepris på 325 kr./m². De nærmere vilkår og forhold for udbuddet er beskrevet i følgende sagsbetingelser og relevante bilag.

Salgsbetingelser

Bilag 1 Lokalplan 24-007, Boligområde, Vestergaardsvej, Saltum

Bilag 2 Geoteknisk rapport / jordbundsundersøgelse

Bilag 3 Skitse med placering af kloakledning på grund nr. 10, 14, 16 og 22.

Bilag 4 Skitse med mål på grundene

Bilag 5 Tilbudsblanket – Højbogårdsvej

Bilag 6 Oplysning om fortrydelsesret

Bilag 7 Erklæring – ønske om flere grunde

 

Udbud

Frist senest mandag den 16. marts 2020 kl. 10.00. Bud skal afgives på særskilt tilbudsblanket og i lukket kuvert sendes/afleveres til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro. Grundene udbydes efter bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentlig udbud af kommunens ejendomme.

Ved køb af flere grunde

Ønskes der køb/bud på flere grunde skal særskilt blanket på ønske om flere grunde vedlægges hver tilbudsblanket. Læs mere om salget og flere gode grunde til at bo i Saltum på www.derforjammerbugt.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events